Mr og Ms Hotdog Berlevåg kåret

Kristian Pedersen og Finn André klar for å høgge innpå

Kristian Pedersen og Finn André klar for å høgge innpå

Bubbas Grill vant ikke bare premien for innbydende fasade under Sommer i Berlevåg, men var også arrangør av første pølsespisekonkurransen i Berlevåg historie. Mr og Ms Hotdog skulle kåres.

Det som derimot skulle vise seg å være vanskelig, utrolig nok, var å skaffe til veie kandidater til å spise de 80! pølsene med brød som for anledningen var ordnet klar til anledningen.

Det endte til slutt opp med at 2 skikkelige mannfolk trådde frem for å vise hva de var lagd av. Finn André Johnsen for å forsvare Berlevågs ære, etter at det viste seg at det kun var en besøkende som så langt hadde stilt opp, Kristian Pedersen(Robert Larsens sønn) fra Kopparvik, på Berlevågbesøk.

Etter 10 lange minutt, med mangel på vann i startøyeblikket, var det close race mellom de to pølsespiserne og etter at folkejuryen hadde stemt, var det Kristian Pedersen som trakk det lengste strået, men en munnfull med 5 og en halv pølse i brød. Finn André så ut til å slite voldsomt på slutten, men kom i mål uten å mate måkene 🙂

I dameklassen var det Berlevåg mot kongsfjord, der Beate Olsen i SIB komiteen skulle opp mot Kristiina Pelkonen og Silje Johansen. De prøvde seg på en annen taktikk og tok pølsa først… så gikk brødet ned. Også de var ganske så jevnspiste, men etter halvgått løp var det Beate som begynte å dra fra de to andre og kunne sikre en komfortabel seier.

Her er noen flere bilder av konkurransen:

IMG_4156

Nok å ta av. 80 pølser hadde Bubba stelt i stand

IMG_4166

Beate, Kristiina og Silje er i gang

IMG_4170

Kristiina har fått egen cheerleder på plass, uten at det hjalp nevneverdig

IMG_4173

Ms. og Mr. Hotdog 2015 kåret. Vi gratulerer