Tom minibank i messehelga

Arrangørene av årets julemesse er sterkt kritisk til at Sparebank1 Nord Norge kan la minibanken i Berlevåg stå med feilmelding hele helgen, og er lei seg om årets utstillere taper salg som følge av dette. 

 

Dette møter folk i minibanken i Berlevåg

 

Banken ble tidlig fredag gjort oppmerksom på at det var feil, og via bankens Facebook-side ble det sagt at det skulle purres på de som sto for driften, uten at noe har skjedd utpå lørdagen. 

«De som overvåker minibankene hos oss skal ha fått beskjed at den har stoppet opp. Jeg sender de en ekstra melding, og ber de komme med info her når vi vet mer om når det blir ordnet :)»

Noen tilbakemelding kom heller ikke. 

Berlevågnytt møtte folk ved minibanken på lørdag, som utrykte forbauselse over at banken ikke hadde greid å få den i drift, samtidig som butikker og Narvesen kjapt ble skrapet for veksel. 

Kari Ann i LHL Berlevåg som er årets messearr. sier de er frustrert og irritert over banken ignorerer alle sine kunder i Berlevåg, og forteller om frustrerte utstillere som føler de mister salg på grunn av bankproblemene.

2 comments for “Tom minibank i messehelga

  1. Jeg har foreldre som bor i Berlevåg og derfor er berørt av problemene med minibanken. I den forbindelse kan jeg ikke la være å stille følgende spørsmål:
    Hva har kommunens ledelse med blant annet ordfører og rådmann gjordt for eventuelt å legge press på banken for å få ordnet opp i dette ?.
    Imøteser et snarlig svar !.

    Med vennlig hilsen
    Ola Barstad Eliseussen

  2. Det beviser bare hvor lite SERVICE betyr for banken de passer iallefall på å ta gebyrene.

Comments are closed.