Berlevåg kino informerer

Berlevåg kino ønsker å informere våre brukere om at søndagens kino som heter Gåsehud blir sendt på lørdag istedenfor, dette fordi det skal arrangeres et arrangement i forbindelse med første søndag i advent og fordi denne filmen har så lav aldersgrense som den har altså 9 år (6 år med foresatte) så vil dette krasje.

Så filmen Gåsehud vil gå lørdag 28 november kl. 18.00, filmen har 9 års aldersgrense (6 år med foresatte) og varer i ca. 1 time og 43 minutter

Denne filmen henter elementer fra R. L. Stine’s bokserie «Grøsserne», en bokserie som kanskje er kjent for mange ungdommer.

Fra filmtilsynet så begrunner dem aldersgrensen slik: «Denne filmen inneholder partier med utrygg og intens stemning, skremmende skikkelser og faretruende situasjoner. Filmen bygger på bokserien Grøsserne med et univers som antas å være kjent for barn over 9 år, og får derfor 9-årsgrense.»

Vi håper vårt publikum setter pris på dette og at det ikke medfører alt for store problemer for våres brukere.

Vil også minne på at det er mulig å kjøpe gavekort for kinofilmer, vi ser ut til å få et bra kinoår i 2016 med mange gode filmer spesielt for barn og ungdommer, og som alltid vil vi forsøke å gi det beste tilbudet til Berlevåg.