Offisiell åpning av Berlevåg skole

Tirsdag var den store dagen for markeringer på nye Berlevåg skole, og allerede fra første time startet det opp med ett prosjekt med skoleklassene der samhold og samarbeid sto høyt på lista. 

IMG_1512

Samlingspunkt og sted for en av gruppeøvelsen i foajeen

Dette inngår i jobben som gjøres mot mobbing og bedre skolemiljø, og alle ble deretter belønnet med medalje for innsatsen.

Elevrådet inviterte Berlevågs pensjonister på besøk

Ene aktiviteten var ikke over før neste runde med inviterte var til stede. Berlevåg skole har jo en periode nå vært det store samtalemnet i Berlevåg, og selvsagt skal alle få tatt en titt. De eldre i Berlevåg var spesielt invitert av elevrådet og ble vist rundt i grupper på hele skolen før det ble avsluttet med kaffe og kaker.

Kveldens hovedarrangement

Kveldens arrangement besto av innslag fra kor, korps, danseinnslag, elevinnslag og en gjennomgang av det mange aktører som har vært involvert i prosessen fra de 23 kommunestyremøtene FØR skolen ble besluttet bygget og til ferdigstilling av bygget.

T.Johansen fra Alta sto for byggingen, ledet av 4 sterke kvinner, spøkte Roger Hammari med i hans gjennomgang for T.Johansen.

Daniella Salathe har stått for utsmykkingen i foajeen og gikk gjennom prosessen som hadde involvert alle klassetrinn. Det kan nevnes at glassplatene på veggen, hver har vært utallige timer i ovnene til Arctic Glasstudio, siste runde alene hele 4 timer.

Lyd og lys i storstua er levert av Maestro Sound, eller kanskje bedre kjent blant mange som Berlevåg egen Freddy Andersen.

Kvelden ble avsluttet med et nummer, «Ride of the Valkyries» med begge kor og hornmusikken, ledet av dirigent og rektor Ingvild Sehl og kordirigent Anders Norlinder, før det var kaffe og kaker i foajeen.