62 meter kai i bonus

Havnestyret fikk på tirsdag kveld orientering fra havnesjef Bjørn Tore Sjåstad, om mulighetene for å få over 60 meter mere kai i havna, innenfor de samme rammene.
DSC_5297
De opprinnelige 108 meter (kaidel A og B på kartet) som skal ut på anbud skulle gå fra overgangen kommunal kai og ut forbi Norway Seafood og bort til Berlefisk.

I utgangspunktet skulle denne være 13 meter, men ved å endre dette til 9 meter vil man kunne bygge over 60 meter mere kaifront som da vil gå helt bort til mottakskrana på Berlefisk. (kaidel C)

IMG_1603

Kaidel C (til høyre) på 62 meter er nå kommet med i planene til havnestyret

I uke 7, neste uke, åpner anbudsrunden for liggehavna, der leverandører av flytebrygger skal konkurrere om hvem som skal få levere hit. Her er ikke løsningene enda helt på plass, men alle er med i anbudsrunden.

Det skjer forøvrig mye spennende i havna, og sist i februar skal Secora sluttføre mudringsjobben og kystverket kan si seg ferdig med utbedringen av Berlevåg havn.

DSC_5296

Næringsjef Hallgeir Johansen og havnestyrets Frank Arne Hansen, Raymond Olsen, Helge Salmila, Trond Are Lund og Elisabeth S. Olsen blir orientert om mulighetene fremover