Uten minibank?

Besøkende i minibanken blir møtt med denne lappen på terminalen

Berlevaagnytt var i går i kontakt med SNN på telefon, men de kunne ikke si at de hadde noen feilmeldinger på minibanken eller komme med informasjon om at den var stengt. De kunne forøvrig si at Nets hadde hatt problemer på fredagen, noe som kunne resultert i driftsproblemer denne dagen

Forøvrig brukte vi en runde på Sparebankens nettsider for å finne informasjon om stengingen, uten hell. Vi tok det som en selvfølge at slike endringer ble annonsert i forkant slik at både befolkning og de andre butikken i Berlevåg kunne være forberedt på dette. 

Må vel minne Sparebanken på at 1.april også var for over en uke siden ?

Berlevaagnytt oppdaterer: Ordfører Rolf Laupstad kan fortelle til Berlevaagnytt at Sparebank 1 har gjort et administrativt vedtak om å legge ned nattsafe og minibank i Berlevåg, og at avviklingen skulle skje i løpet av april måned. 

Torsdag 21.april kommer en representant fra SNN til Berlevåg for å møte Ordføreren å snakke om saken.  

  

3 comments for “Uten minibank?

  1. La oss håpe vi går mot et samfunn uten kapitalister, blåruss, banker og kontanter, det hadde vært perfekt.

  2. Denne måten å gjøre ting på – i baklengs rekkefølge – først å stenge ned et tilbud et helt lokalsamfunn er avhengig av, for så å komme hit for å snakke med ordføreren, det er under enhver kritikk.
    Jeg vil nærmest oppfordre folk i Berlevåg til å stille opp kommende torsdag for å ta imot SNN’s representan – med råtne tomater og egg i bagen.
    I hvert fall vil jeg oppfordre alle som enda er kunder hos SNN til «å fatte et administrativt vedtak» om å finne seg en ny bank. Hvis det enda skulle finnes en bank å gå til som tar sine kunder på alvor?

  3. Og hvis banken skulle prøve seg med en elendig unnskyldning om at vedtaket var fattet først nå fredag, så er ikke det sant! Allerede onsdag 6. april har Berlevåg Pensjonat mottatt bestilling på 2 rom fra transportfirmaet som skal hente minibank-automaten i morgen. – Men det er jo ikke første gangen at SNN ikke ivaretar sin informasjonsplikt.

Comments are closed.