Alternative betalingsløsninger

Kanskje på tide for ditt lag, forening eller småbedrift, til å se på andre betalingsløsninger, som som Sparebank 1 dro av sted med minibanken i Berlevåg?

Nu skal det være sagt at DNB fortsatt har «bank i butikk» på Matkroken, så en så lenge er DNB kunder berget uten høye gebyrer for uttak i annen bank.

Sparebank 1 har også sagt at de skal i møte med kommunen angående problemstillingen de nå har satt Berlevågs befolkning i, så vi får vel se hva som skjer her også fremover.

 

Vipps for lag, foreninger og små bedrifter

 

Netthandel og butikk Med mCASH i butikken din kan kundene handle raskt og sikkert med mobilen.

 

Betaling slik kundene vil ha det iZettle gir deg alle verktøyene du trenger for å starte, drive og forbedre bedriften din.

 

2 comments for “Alternative betalingsløsninger

  1. Jeg takker nettredaktøren for en fin oversikt over nymotens, smarte betalingsløsninger, som vi selvsagt skal se på.
    Men vårt umiddelbare problem er jo ikke det som nevnes i en av de presenterte løsningene – nemlig at folk ikke har kontanter. Det vel heller det motsatte. At de kontanter vi fremdeles kommer å akseptere som betaling fra våre gjester og kunder, de får vi ikke lenger innbetalt til våre konti i det som inntil videre er vår bank.
    Men vi har jo fremdeles noen mattrasser vi kan legge pengene under. 🙂

  2. Hei, hyggelig å høre 🙂

    Nei du har nok helt rett i det.. og skal man sette inn kroner i post i butikk uten å ha DNBkonto koster det vel en hel del i gebyrer tenker jeg.

    Når det gjelder minibank er det jo trasig at SNN ikke tok i på tilbudet fra Narvesen/Ann om plassering av minibank der, ble avslått. Men dette har vel igjen med kostnadene med helt ny minibank som nevnt i annen artikkel.

Comments are closed.