Berlevåg kino informerer

Vi har endelig fått bankterminaler til kinoen slik at man nå kan bruke bankkort for å kjøpe kinobilletter, det gjør jo også hele situasjonen så mye lettere for oss.

Denne helgen (søndagen) så har vi 2 morsomme filmer og burde rekke brukere i alle aldere, vi starter kl. 18.00 med filmen Angry Birds Filmen har 6 års aldersgrense noe som gir alle med foresatte adgang. De snakker norsk selvsagt, og filmen varer i ca. 1 time og 38 minutter.

For de litt eldre så kjører vi filmen Bad neighbours 2 som er en komedie med 12 års aldersgrense (9 år med foresatte), filmen varer i ca. 1 time og 32 minutter.

Vi forstår at det er konfirmasjon og mange som skal feire konfirmasjonen denne søndagen, dessverre er det litt trangt om tidsskjemaet nå med 17 mai og alt som skal forberedes til da slik at vi har ikke annen mulighet enn å ha kinoen på denne dagen.
Vi håper fremdeles at noen finner tid til å stikke innom til en aldri så hyggelig kinokveld med gode komedier for store og små.

Det aller viktigste er iallefall at det fra nå av er lettere å komme på kino uten å må dra rundt på butikkene og kiosken og tigge etter kontanter, eller knuse sparegrisen.