Liten forandring på kinokalenderen

Vi gjør en aldri så liten forandring på kinolista vår, vi bytter om på tidspunktene for filmene Hidden Figures og Kong skull island, slik at nå på søndag 12 mars blir kinoprogrammet slik.

Kl. 18.00 kjører vi filmen Kong skull Island, dette er en action/eventyr film med 12 års aldersgrense (9 år med foresatte).
Dette er en ny innspilling av gamle klassikere med King Kong som bakgrunn, en gruppe forskere, soldater og eventyrere kartlegger en ukjent øy og ender snart opp i en kamp for å overleve.

Kl. 20.00, vil vi kjøre filmen Hidden figures, dette er en dramafilm som er tillatt for alle, det er ikke noen spesielt barnefilm men filmen handler om de kvinnene som jobbet ved NASA som tall-knusere i tiden før datamaskiner tok over jobben.
Den er basert på en sann historie om 3 afroamerikanske kvinner og deres innsats for å sikre at amerikanerne får sendt opp sin første mann i verdensrommet.
Deres kamp mot kjønns- og rasefordommene som regjerte på den tiden, og hvordan de inspirerte for de seinere generasjoner som blant annet jobbet ved NASA.