Kinoliste for april måned

Ja det er på tide å få ut lista og her kommer den, vi har 6 filmer denne måneden (minst) og noe for enhver smak håper vi.

Vi starter denne måneden (idag søndag 2 april) med filmen Ghost in the shell som er en live-action versjon av den japanske mangaversjonen av samme navn, den har fått gode tilbakemeldinger fra fansen av mangaen, en god actionfilm som burde fenge.
Ellers for ungdom/voksne har vi filmer som Life som er en sci-fiction/thriller film hvor man finner liv på mars som man vil studere tilbake på jorden, her får vi gode skuespillere og spennende plot.
Rett over påske vil vi få filmen som sikkert mange har ventet på nemlig Fast and Furious 8, den kommer til å bli kjørt på mandagen (siste dag av påsken) men også onsdagen etter, det er vel ikke så mye å si om filmen, de som er fans av den kjenner den nok godt.

Siste filmen for ungdom/voksne denne måneden er filmen Going in style som er en film med Morgan Freeman, Michael Cane og Alan Arkin som 3 eldre herrer som i desperasjon risikerer alt ved å rane en bank som nektet pengene de skulle hatt.

Men vi glemmer selvsagt ikke våre unge brukere på kinoen så vi har 3 barnefilmer også, og starter med The Boss baby som er en animert familiefilm, Tim på 7 år får en ny lillebror og opplevelsen fortelles fra hans sted og vi får en baby kledd i dress og stresskoffert, og masse morsomme episoder.
Vi får også filmen Skjønnheten og udyret som vi dessverre ikke fikk sendt i forrige måned, den får vi nå i slutten av måneden istedenfor.

Søndag 2 april kl. 20.00
Ghost in the shell
Action
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 47 min
Søndag 9 april kl. 18.00
The Boss Baby
Animert/Familiefilm
Aldersgrense 6 år (Tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 47 min.
Søndag 9 april kl. 20.00
Life
Sci-fi/Thriller
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 43 min.
Mandag 17 april kl. 20.00
Fast & Furious 8
Action
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 16 min.
Onsdag 19 april kl. 19.00
Fast & Furious 8
Action
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 16 min.
Søndag 23 april kl. 18.00
Going in style
Komedie/Krim
Aldersgrense: 9 år (7 år med foresatte)
Søndag 23 april kl. 20.00
Fast & Furious 8
Action
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 16 min.
   Søndag 30 april kl. 18.00
Skjønnheten og udyret
Eventyr/Familiefilm
Aldersgrense: 9 år (6 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 9 min.