Velsmurt vinterliv arrangert på fotballbanen

Klart for Andeløpet

Søndag 2. april var det igjen duket for Vinterliv. Vinterliv er et arr. som har vært i forkant av VAKE, de to foregående år, og selv med litt startoppvansker, flesket Foreldrerådet og Elevrådet på Berlevåg skole til med et vellykket arrangement.

Årets Duck-race dro som vanlig mange skuelystne til, og det var kjøpt en hel del ender fra det lokale og noen utenbygds foretak. Konferansier Frank Pedersen ledet oss gjennom seansen, og etter et par omløp, og noen tellepauser, var det klart for finalen mellom LHL Berlevåg og Byggmakker Båtsfjord, der sistnevnte dro det lengstre strået og kunne smykke seg med premien som var laget av vår lokale glasskunstner, Daniella Salathe på Arctic Glasstudio.

Det var også kiteoppvisning og kiteaktivitet for de minste, der to av deltagerne i kommende VM i VAKE, kjørte rundt på 2-3 i kjelken og gjorde noen runder på fotballbanen. Et populært innslag med kø for å komme til, før vinden plutselig løyet helt og oppvisningen var over.

I andre enden av banen var det lagt opp til skiskyting, men skien ble lagt igjen, og de minste fikk skyte med luftgevær på ballonger, under kyndig veiledning av Dan Svendsen og Marius Osmo.

I kafeen ble det solgt pølser, vafler solbærtoddy, kaffe og brus og inntekten fra hele arr. gikk til inntakt for nye lekeapparater på uteområdet ved nyskolen.

Fra 12-15 hadde også BT&IF åpen skihytte, og i strålende vær og nyopptrukne skiløyper av Tomas Stensvold, hadde 32 personer tatt turen opp de vel 3 kilometrene fra idrettsplassen og til skihytta. Vel oppe på skihytta var det mulig å få seg en matbit, og det var vafler, baguetter, kakao og kaffe for de som var sulten.

Alt i alt, en kjempeflott dag i strålende vær 🙂

(nesten) Hele Duck-racet ligger på Berlevaagnytts facebookside, som livestream video.

 

Noen flere bilder fra i dag har vi selvsagt: