Vi gratulerer Berlevåg mannsangforening med 100 år

100åringen

Untak fra Unjárga/Nesseby og Deatnu/Tana

​​

Berlevåg Blandakor

2 comments for “Vi gratulerer Berlevåg mannsangforening med 100 år

 1. Harald Karlsen Wallenius
  11. juni 2017 at 10:31

  Gratulerer til Berlevåg Mannsangforening med 100 års jubileet, i dag kan æ si at æ
  har vært på jubileumskoserten, det var så fint – der skulle æ ha vært, men desverre.
  Æ kommer til Berlevåg når det er Sommer i Berlevåg, gleder meg.
  STOR GRATULESJON FRA Harald gamle Karlsen.

 2. Per Sandrup Moe
  16. juni 2017 at 11:29

  Hilsen og ønske for Berlevåg Mannskor.

  Per Sandrup Moe

  22 t ·

  ..

  Berlevåg Mannskor fyller 100 år i dag, og jeg sender i ærbødighet , mine beste hilsener og sangerhilsener for dagen. En hjertelig takk for innsatsen for sangens sak igjennom disse 100 år. Det er mitt største ønske at Berlevåg Mannskoret overtar redigeringen/bestyrelsen av «Sangtimen» i NRK. Sangtimen er blitt gjemt mer og mer bort, nå sist ved å inngå som en del av Morgensendingen (Plateprating) på en DAB-sender P 1 +, og ikke på vanlig P 1. Det avspilles nå bare arkiv- sendinger fra tidligere år, så timen skal etter hvert manipuleres bort .Sang/korsang av gammelt merke, med hyllest til land og folk, var god sort helt fra 1880 årene da vi kjempet for selvstendighet, og til en tid etter krigen. Da passet ikke frihets-lengsel eller fedrelandskjærlighet lenger inn i radio/TV programmene. Alt skal nå være universelt og grenseløst, og da hyller man ikke vårt land og folk ved korsang !
  Jeg har forstått det slik at dere har eget hus og skulle kunne, evt sammen med Korforbundet få tilgang til musikk-arkivet i NRK og sette sammen «sende-timer» i alle fall søndags morgen som nå tidligere og kanskje flere ganger ukentlig. DAB-systemet frigir jo titalls sendere og noen må jo få kunne bringe korsang ! Blande-bord og opptaksmatreiell kan vel overføres fra Bergen eller Stord
  NRK blir omkalfatret når lisensen kommer opp til behandling, og Korforbundet må støtte opp om tanken for at Berlevåg MK og muligens andre kor på rundgang overtar Sangtime-redaksjonen. «Sangtime-koret , sangtime-orkesteret » og andre konstruksjoner som finns i Bergen får vel permitteres inntil videre. Alle de titusener korsangere som finns i landet klarer vel å skaffe nytt sang-materiale/innspillingger etter behov. Det ble vel en noe underlig jubileums»gave» dette, men man arbeider for korsangens sak og da må det være tilgitt. FORTSATT HJERTELIG TIL LYKKE.
  Sangerhilsen fra korsanger i tidsrummet 1947 – 2005, Per Sandrup Moe.

  Berlevåg Mannsangforening og Sølvguttene 05.12.09

  Julekonsert i Berlevåg 05.12.2009

  youtube.com

  ..

  LikerVis flere reaksjoner
  Kommenter

Comments are closed.