Overtar Kongsfjord Landhandel 

Man har nok fått med seg at skiltene på landhandelen er kommet opp igjen og at det er blitt lys i pumpen på utsiden, og i månedsskiftet juni/juli håper eierne å kanskje være i drift igjen. 

Svein, Praneey og Helge forran landhandelen


Det er Helge Skotevik og Praneey Udee (Nong) fra Surdal i Rogaland og Svein Inge Øvrebø, tømrer fra Haugesund som har slått til på salget til Per Simple, og skal nå etterleve sine drømmer om å flytte nordover i landet.

Det har de forsåvidt klart helt fint ved å flytte til Kongsfjord, men ingen av de ser mørkt på den saken, forteller de.

Helge, som er Sveins onkel, har vært litt «potet» og sier har har drevet med alt mulig rart opp gjennom årene, og Svein er tømrer og jobber turnusarbeid. Med to barn sørafor blir det nok litt pendling også forteller Svein.

Når åpner vi da

Vi kunne nok åpnet i morgen om vi ville, men vi ønsker å ha på plass butikkvarene i hyllene, og vi får Snarkjøpkjeden på besøk til uka. Det er altså litt avhengig av disse når vi åpner, men håper å ha alt klart i månedsskiftet.

I tillegg skal vi endre litt på butikken og utstillingen blir i alle hovedsak å være i andre etasje mens det blir kun butikk nede, sier Helge.

Frykt ikke.. Det blir vafler, kaffe og litt enkel varmmat å få også, så det er bare å følge med når endelig oppstart blir, forteller de alle.

Andre planer

Litt etter behov og etterspørsel så drifter Svein med litt ombyggingsplaner for pakkhuset, noe som kanskje først og fremst skal en liten markedsundersøkelse til, men vi har litt ideer og tanker for driften som vi vil skal være helårlige her i Kongsfjord.

Så da er det bare å smøre seg med litt tålmodighet, og vente på det som iallefall Helge sier er beste vaflene vi har smakt, skal komme i pressa, og vi ønsker de lykke til.

2 comments for “Overtar Kongsfjord Landhandel 

  1. brita katrine frantzen
    11. juni 2017 at 10:42

    Sååå bra!! Da blir det liv i bygda. Gleder meg til å komme hjem iløpet av juli!

  2. Bjørn ganger
    13. juni 2017 at 08:49

    Ja, ta hele Norge i bruk. Alt godt til de tre som skaper så mye for andre. Bjørn.

Comments are closed.