Flåtehistorie

Da ble den berømte flåten som har ligget på Varneset bortenfor Havnemuseet historie til slutt.


Etter at seilingen ble stoppet, forsvant flåtebyggeren like plutselig som han kom til Berlevåg, og flåten ble etterhvert tatt opp å lagret på Varneset i 2013/2014. Berlevaagnytt skrev litt om prosjektet da:

http://www.berlevaagnytt.com/?p=6948

Berlevaagnytt har fått vite at byggeren døde for noen år siden, og flåten har etterhvert blitt et problem(eiendommen) til Berlevåg Kommune, og det siste er nå at Berlevåg mannsangforening som for tiden driver å pusser opp sangerhuset, har tatt på seg å demontere og rydde området mot at de gikk materialene i flåten. 

Materialene i flåten gjenbrukes nå til veranda på baksiden av sangerhuset mm., forteller Åge Johansen i mannsangforeningen, når vi avbraut han i rivingen