Kinoliste for juli måned

Da er det egentlig på tide å få ut kinolista for juli måned, vi kan friste med 8 filmer hvor 4 av filmene er premierehelg filmer og minst 2 av filmene er filmer som lanseres onsdagen før vi kjører de.
Vi har også en variert meny med filmer for barn, unge og voksne i sjangere som drama, krig, action, grøsser, animerte filmer og biografi.

Vi begynner måneden med 2 gode filmer altså først med tredje filmen i serien om Gru og minionene som da altså er Grusomme meg 3 hvor han møter tvillingbroren sin Drew og møter på en ny utfordrer så det å sjonglere vanlig liv med agentlivet er vist ikke lett.
Filmen kommer søndag 2 juli kl. 18.00, og har norsk tale.
På kvelden får vi filmen om Tupac Shakur som er en biografisk film om artisten Tupac som tragisk ble skutt og drept i 1996, han har solgt mer enn 80 millioner album noe som gjør han til en av de mestselgende artister igjennom tidene.
Filmen All Eyez on me kjører vi altså på søndag 2 juli kl. 20.00, filmen har fått 12 års aldersgrense.

Videre kommer det en skrekkfilm som vi håper vil skremme vannet av de som liker slikt, det har vært savnet har vi forstått men her kommer det en godsak tror vi.
Onsdag 5 juli kl. 20.00 kommer altså skrekkfilmen It comes and night, hvor en familie søker tilflukt i et hus fra en pandemi hvor de har klart å skape et trygt liv helt til dagen da en desperat familie banker på.

Søndag 9 juli kommer den nye spider-man filmen ut, hvor vi følger Spider-man på nye oppdrag hvor han skal beskytte New York og slår seg sammen med The Avengers mot nye utfordringer.
I Helga før Sommer i Berlevåg så har vi også denne sommeren funnet en god film Kl. 20 kjører vi filmen War of the planet of the apes som er tredje kapittel i serien.

Søndagen under SiB så kjører vi 2 fine filmer, og vi starter søndag 23 juli kl. 18.00 med filmen Brannmann Sam, dette er en animert barnefilm hvor det blir UFO og romvesenjakt med Brannmannen.
Og avslutter med en krigsfilm som heter Dunkirk, dette er historien om den evakueringen av allierte soldater fra strendene ved Dunkirk under andre verdenskrig.
Vi avslutter måneden med den animerte filmen Bigfoot junior hvor vi følger Adam og hans episke reise for å finne ut mysteriet om sin forsvunnede pappa.

Vi håper selvsagt at dette frister våre brukere, det burde være filmer for nesten enhver blant denne listen og vi vil ønske alle velkommen til en hyggelig kinoopplevelse ved Berlevåg kommunale kino.

Søndag 2 juli kl. 18.00
Grusomme meg 3
Animert/Eventyr/Komedie
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 41 min.
Søndag 2 juli kl. 20.00
All Eyez on Me
Drama/Biografi
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 19 min.
Onsdag 5 juli kl. 20.00
It comes at night
Grøsser/Thriller
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 31 min.
Søndag 9. juli kl. 20.00
Spider-man: Homecoming
Action/Sci-Fi/Eventyr/Fantasy
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2 timer 13 minutter.
Søndag 15 juli kl. 20.00
War of the planet of the Apes
Action/Drama/Sci-Fi
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2 timer og 19 minutter.
Søndag 23 juli kl. 18.00
Brannmann Sam – Besøk fra verdensrommet
Animert/Barnefilm
Aldersgrense: Alle
Spilletid: 1t. 1 min.
Søndag 23 juli kl. 20.00
Dunkirk
Krig/Drama/Action
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.
Søndag 30 juli kl. 20.00
Atomic Blonde
Action/Thriller
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 54 minutter.
   Denne utsettes en uke.
Bigfoot Junior
Animert/Barnefilm
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.