Bernt Johan gjør ting han ikke kan…

… sier han nu 🙂

JEG FORTSETTER Å GJØRE TING JEG IKKE KAN…..


Tar likevel sjansen til å invitere dere til fotoutstilling mandag 17. juli på Tørrfiskloftet, Fjærtoftbrygga i Berlevåg.

På utstillinga er det bilder. Bilder av stein. Bare stein. STILL STONES. 


Den dypere betydning er at disse 25 bildene fremdeles er stein. Eller noe i nærheten. Blant mine flere tusen steinbilder (er det rart at svigerfar Viggo mente jeg var «steinegal») har jeg lekt meg med 25 av dem. Noen har jeg lekt så lenge med at jeg ikke husker hvordan originalen så ut. Andre ser man klart og tydelig at det er stein.
Hvorfor jeg gjør dette? Fordi det er så djevelsk morsomt! Du starter med et bilde du liker. Og til slutt ender du opp med et bilde du liker enda mer. Eller du liker det så godt at du ikke kan tenke deg å selge det. Derfor er det 14 bilder dere ikke får se.
For å holde meg oppe under disse kritiske bestrebelser, har jeg alliert meg med gode venner: Liv og Robert Evergilde stiller ut sammen med meg. Hun med 15 års produksjon av malerier, han med urbane fotografier.
Hjertelig velkommen! Jeg har fått skjenketillatelse og Liv og Robert har kjøpt sprudlevann til den høgtidelige utstillingsåpning mandag 17. juli kl. 18:00. Og selvfølgelig kommer Kalle med sine medmusikanter for å gjøre åpningen høytidelig og prangende.