Kinoliste for august måned

Vi er inne i august og det er på høy tid å komme med listen nå, vi har denne måneden 6 filmer, her er det et variert tilbud med animerte filmer, barnefilmer, grøssere, skrekkfilm, komedie og action.

Vi starter denne måneden med filmen Bigfoot jr. som er en animert barnefilm tillatt for alle (6 år, tillatt for alle med foresatte) hvor vi følger Adam som er på reise etter sin savnede pappa, bare for å finne ut at han er den legendariske Bigfoot.
Vi fortsetter med filmen Valerian and the city of a thousand planets som er en sci-fiction film basert på en tegneserie med samme navn, filmen er regissert av Luc Besson som er en fransk regissør som har laget mange gode filmer, han har blant annet laget Lucy, Lèon, Det femte element og Nikita for å nevne noen. Valerian er en episk sci-fiction film hvor vi følger de tidsreisende agentene Valerian og Laureline som får i oppdrag å undersøke mystiske hendelser i et galaktisk imperium. Her er det mange kjente navn på lista som Cara Delevingne, Ethan Hawke, John Goodman, Rihanna, Rutger Hauer og flere. Filmen ser visuelt meget vakker ut på reklamen.

Fortsetter vi så kommer vi med en komedie som heter Prebz og Dennis: The movie, som er 2 norske youtubere som har over 200 000 følgere hvor de lager sketsjer, tar imot morsomme utfordringer og herjer og lurer hverandre blant annet. Mye av dette blir vi også til å få bli kjent med i filmen.
Med filmen Annabelle 2 så får vi inn en aldri så liten grøsser denne måneden, eller skrekkfilm da. Dette er oppfølgeren til Annabelle og handler altså om en dukke med litt djevelske hensikter. Det er egentlig ikke så mye å si om den, skrekkfilm er skrekkfilm, og liker man å bli litt skremt så er vel absolutt Annabelle 2 den rette filmen for det.

Den 20 august får vi filmen Dark Tower, dette er en filmatisering av Stephen Kings bestselgende romanserie ved sammen navn.
Her følger vi revolvermannen Roland Deschain ferd igjennom et ville vesten aktig landskap på jakt etter det mørke tårnet, for å redde en døende verden.
Dette er en fantasy/Sci-fic/grøsser film.

Vi avslutter måneden med en actionfylt film med Tom Cruise, i filmen American Made så følger vi Tom Cruise som pilot som jobbet for CIA med å smugle narkotika i sør-amerika, dette er en action/thriller basert på en utrulig historie fra virkeligheten. Regissøren Doug Liman har tidligere regissert filmer som Edge of Tomorrow (også med Tom Cruise), Jumper og Fair Game.

Søndag 6 august kl. 18.00
Bigfoot junior
Animert/Barnefilm
Aldersgrense: 6 år (Tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 32 minutter.
Søndag 6 august kl. 20.00
Valerian and the city of a thousand planets
Action/Sci-Fiction/Eventyr
Aldersgrense: 9 år (7 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 16 min.
Søndag 13 august kl. 18.00
Prebz og Dennis: The movie
Komedie
Aldersgrense: 6 år (Tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 30 min.
Søndag 13 august kl. 20.00
Annabelle – Creation
Skrekkfilm
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 48 min.
Søndag 20 august kl. 20.00
Dark Tower
Grøsser/Fantasy/Sci-Fiction
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: ikke oppgitt ennå.
Søndag 27 august kl. 20.00
American Made
Action/Thriller
Aldersgrense: ikke oppgitt ennå
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.