Del to, sjømattiltak for barn og unge

Forrige fredag var vi på SFO å fikk med oss fiskepinneproduksjon, med tilhørende smaksprøve sammen med de 9 elevene. I dag var det klart for besøk i barnehagen på formiddagen, og på ungdomsklubben på kvelden.

Vi var innom begge stedene, og kommer tilbake til barnehagebesøket etterhvert, men i ettermiddag var det opprinnelig 7 som hadde meldt seg på kurset i fiskeburger making from scratch. Når vi var der, var 4 ungdom i full gang med forberedelsene og det ble bakt hamburgerbrød, laget salat, dressinger og fisk ble malt opp, blandet, formet og stekt til fiskeburgere.

Viggo Randal på Kjølnes hadde som kjent tatt på seg kokkeoppdraget på oppdrag fra Museet som var arrangør, sponset av Nærings og Fiskeridepartementet som er inne å støtter prosjektet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *