Vennligst respekter skiltingen

Då vi kom på jobb i dag, så oppdaga vi at der hadde vært noen inne på byggeplassen, og som hadde vært å gådd ut på den ferske betongen som var lagt ut i går ettermiddag. Dette her skjedd etter at vi forlot byggeplassen kl 2000.

Der er et stort skilt som viser at det er ikke anledning til å gå inn på byggeplassen. Skjønner godt at folk er nysgjerrig på hva som skjer, men slike hendelser er veldig uheldig for oss som jobber der og gir oss unødvendig ekstra arbeid.

Hvis der er noen som lurer på noe, så bare kom til meg å spør, så skal jeg svare etter beste evne. Her er ikke noe hemmelig. Respekter skiltene som er satt opp.

Ha en fortsatt fin dag.

Mvh Raymond Andreassen

Prosjektleder .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *