Trinn to godkjent

15.november løp frist nummer to ut, og det skulle i følge forliket legges frem en konkret beskrivelse av hvordan vedlikeholdet på Fjærtoft skal gjennomføres.

Berlevaagnytt ble tidligere denne uken opplyst om at denne beskrivelsen var blitt godkjent, så går tingene sin gang frem til 1.desember og området skal være ryddet.

Vi refererer forliket som sto i iFinnmark etter rettssaken:

«Kort fortalt handler forliket om at det planlagte prosjektet med Fjærtoftbruket skal starte opp. Det er satt en rekke frister, flere av dem svært korte. Først skal området sikres innen 1. november. Seinest 15. november må Jørgensen legge fram en konkret beskrivelse av hvordan vedlikeholdet skal gjennomføres. Innen 1. desember skal området være ryddet, innen 1. februar 2018 skal AFB dokumentere at de har engasjert entreprenør, innen 10. mai 2018 skal arbeidet være startet, og det skal være fullført 1. september 2018.»

(Ifinnmark )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *