Kinoliste for februar måned

Vi har hatt en fin kinomåned i januar og vi håper selvsagt å gjenta dette 🙂 av filmer som vi kan trekke frem var andre forestilling av den 12 mann og den om Per Fugelli som trakk svært godt. Vi er selvsagt svært glade for.

Så vi forsøkter altså å gjenta dette ved å komme med en god februarmeny også.
Vi kommer til å kjøre 2 barnefilmer, hvor Petter Kanin nok mange husker bøkene som karakteren er fra, og Coco hvor vi følger Miguel som drømmer om å bli en dyktig musiker og på sin jakt etter drømmen ender opp på en fantastisk og fargerik reise for å finne Miguels slektshistorie.
I The Commuter så følger vi en person som pendler og får et oppdrag på en av turene sine, her møter vi altså Liam Neeson i kjent actionstil, han er kjent fra filmer som Taken, Schindlers liste, Gangs of New York og mange andre filmer.
Men det er ikke den eneste actionfilmen vi har denne måneden, vi følger opp med en ny superheltfilm med Black Panther som ikke må forveksles med den litt militante gruppen i USA på 60-70 tallet, men her følger vi altså T’Challa som returnerer til en isolert, teknologisk avansert afrikansk nasjon for å ta over tronen etter sin fars død.
En gammel fiende vender tilbake og han må som Black Panther samle sine allierte og bekjempe sine fiender for å sikre folks sikkerhet og livsstil.

For de som ikke vil ha så fryktelig mye action men kanskje litt mere romantikk og drama så kjører vi tredje filmen i fifty shades of grey som da heter Fifty Shades Freed hvor vi følger Anastasia og Christian videre, noen er ute etter å hevne seg på Christian og Anastasia må finne sannheten før de drives fra hverandre.

Til slutt så følger vi opp med en norsk komedie, vi jobber litt med denne filmen ennå men vi tror at vi skal få dato på denne.
Dette er altså en ny komedie som er inspirert av orginalen fra 1972, og har samme navn.
I Norske byggeklosser møter vi Merete og Jens spilt av Ine Jansen og Anders Baasmo Christiansen som arver et hus, huset trenger noe oppussing og hvor vanskelig kan det være ?, Problemene hoper seg opp og her møter de mange karakterer spilt av Atle Antonsen.
Reklamen ser svært morsom ut og jeg tror vi godt kan anbefale denne for de som ønsker lett underholdning.

Som alltid, skulle det skje forandringer så vil vi legge det ut her, forandre litt på lista og lignende, vi vil også gi beskjed på kinoens facebookside og dette skjer i Berlevåg siden.

 

Søndag 4 februar kl. 17.00
Coco
Animasjon/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 44 minutter.
Søndag 4 februar kl. 19.00
The Commuter
Action/Thriller
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 44 minutter
Søndag 11 februar kl. 19.00
Fifty shades freed
Drama/Romantikk
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 45 minutter.
Søndag 18 februar kl. 19.00
Black Panther
Action/Drama/Sci-Fi
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.
Søndag 25 februar kl. 17.00
Petter kanin
Animasjon/Eventyr/Komedie
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå
Spilletid: Ikke oppgitt ennå
Søndag 25 februar kl. 19.00
Norske byggeklosser
Komedie
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.