Utidig forsøplingen mellom Berlevåg og Kongsfjord

Sent lørdag kveld, mellom Kongsfjord og Berlevåg, ble det observert og tatt på fersken en bil som kvittet seg med sekker av søppel over autovern i fra(mellom) Hergenæringa til Sandfjorden. Mulig at den økte trafikken pga. Indiske aftenen på Veines bidro til å komme på disse, og at dette er noe som har skjedd tidligere også av samme personene?

Hva er egentlig pointet med å drive denne forsøplingen langs veien her, og er det ikke på tide med en skikkelig smell for de som stadig driver på? Bilen som kom på disse, hadde dashbordkamera gående, og det vil jo være greit om dette, til tross for at det er mørkt, kan identifisere forsøplerne.

Håper de som gjorde dette i kveld leser dette å drar ut å får rensket opp etter seg, OG at politiet tar fatt i saken, så andre ikke fristes til lettvinte billige løsninger for å kvitte seg med avfall.

Søndag 25.feb: Berlevaagnytt har fått høre fra de involverte at de var ute i går kveld å plukket opp alt som var kastet av trevirke/bygningsavfall, og tatt inn for deponering på ØFAS. Det er også bekreftet fra andre at det i morges var borte det som ble kastet i går.

1 comment for “Utidig forsøplingen mellom Berlevåg og Kongsfjord

  1. Dieter Salathe
    25. februar 2018 at 11:40

    Helt tragisk at naturen fortsatt skal betale prisen for at noen skal få det så billig-billig! Håper at politiet tar tak i dette på egen hånd. Om de skulle forlange en formell anmeldelse vil jeg håpe at de som har tatt forsøplerne på fersken vil ta på seg rollen som anmeldere. Fordi at det kan ikke være noen tvil om at denne type handling må det slåes hardt ned på!
    Dessuten så haper jeg at jungeltelegrafen raskt vil løfte ‘anonymitets-sløret’ vekk fra spørsmålet: ‘Hvem er disse hensynsløse forsøplerne?’

Comments are closed.