Kitere er kommet til rette

De to spanske kiterne som var etterlyst av politiet er kommet til rette

Berlevaagnytt møtte de på tur ned Vedalen i god behold. De fortalte at de hadde ligget værfast et døgn, og gått en dal uten telefondekning, etter de hadde gitt beskjed til en kompis at de ville returnere til Berlevåg.

Etter en tid syntes kompisen at det tok lang tid uten livstegn, så han alarmerte politiet og de satte igang etterlysningen.

Jesus Noriega

Francisco Jesus Acedo

1 comment for “Kitere er kommet til rette

  1. 15. mars 2018 at 13:34

    Her var det mye ‘Jesus’! 🙂
    At de har kommet velbeholdt tilbake til Berlevåg skyldes i liten grad navnet ‘Jesus’, men det faktum at de to spanjoler er erfarne fjellfolk, som hadde vett i å innse at målet Vadsø var uoppnåelig under de rådende værforhold og med tiden de hadde til rådighet.
    Kanskje Paco og Jesus skal prøve igjen en annen gang.

Comments are closed.