UT PÅ TUR starter opp ‪lørdag 28. april 2018‬

Berlevåg Turn & Idrettsforening vil fortsette suksessen fra i fjor og kjøre en ny runde med Trimpoeng. Her er det mye god helse i hvert turmål.

Også i årets turkonkurranse vil det være en påmeldingsavgift på kr 100 for trimappen. Alle som går/sykler til 250 poeng (60 poeng for barn), får deltakerpremie og er med i trekking om gavekort på kr 2.500, 1.000, 500 samt to fruktkurver.

For nye deltakere: last ned appen Trimpoeng til mobilen, registrer deg og søk etter ” Ut på tur med BT & IF 2018”. For å delta i konkurransen betaler du kr 100. Da er du klar til å sjekke inn til de 36 turmålene vi har satt opp i kommunen.

Vi starter opp fra allerede fra lørdag den 28. april og konkurransen går til 30. September.

Velkommen!

6 comments for “UT PÅ TUR starter opp ‪lørdag 28. april 2018‬

  1. Flott tiltak altså, gleder meg til mange fine turmål!! Men kan noen forklare meg poengfordelingen? Hvorfor det er like mange poeng til f eks Eidelvhytta som til Natogarasjen? Er ikke det den som ligger like ved siden av flyplassen? Er det slik at man skal registrere startpunkt for turen, eller bare ankomst? Ikke at det er så viktig, er bare nysgjerrig.

    • Eidelvhytta er blitt justert slik fordi man (enten) går fra Molvikveien og opp, ca 3 km én vei, evt samler poeng ved å gå opp forbi møtevarden/skihytta og får poeng for en betydelig lengre distanse.

      Man registrer ved ankomst på de forskjellige plassene og det er normalt en minimumstid mellom hver innsjekk på hver plass

  2. Hei, fikk bare opp 2017 i går, men nu kom 2018 opp som valg og alt er ok.

Comments are closed.