Kinoliste for mai måned

Hei, da er det på tide å få ut lista, den har vært etterspurt så 🙂

Vi har ikke så alt for mange filmer denne måneden, faktisk bare 4 som jeg har på lista mi foreløpig, det kan være det dukker opp noen.
Vi starter søndag 6 mai med skrekkfilmen Truth or dare, hvor en tilsynelatende harmløs lek med truth or dare mellom venner tar en litt uhyggelig vending med en mystisk forbannelse. Nekter man å utføre utfordringen er straffen døden.
Filmen er regissert av Jeff Wadlow som blant annet har laget Kick-Ass 2 og Never Back down.
Videre kommer filmen Blockers som er en komedie hvor 3 foreldre gjør hva som helst for å hindre døtrene sine å ha sex på promnight. Dette ser ut til å være en ganske morsom film med mye sprø påfunn.
På grunn av konfirmasjoner og festligheter på søndag 20 mai så flytter vi filmen til mandag 21 mai, da kjører vi filmen Deadpool 2 hvor vi igjen møter Ryan Reynolds som deadpool, når en supersoldat ankommer på et morderisk oppdrag blir deadpool nødt til å tenke på vennskap, familie og det egentlig betyr å være en helt, samtidig som han må sparke mange i ræva. Denne er regissert av David Leitch som blant annet har stått bak Captain America – Civil war, Jurassic World, Conan the barbarian, In Time og Teenage Mutant Ninja Turtles.
Til slutt søndag 27 mai kjører vi filmen Solo : A Star Wars Story, hvor vi følger på eventyrene til Han Solo, hvordan han møter sin fremtidige Co-Pilot Chewbacca og støter på gambleren Lando Calrissian
Det er dessverre ingen barnefilmer i mai måned, det var ingen for oss å ta inn så vi får heller komme tilbake til det videre ut over mot sommeren.

Søndag 6 mai kl. 20.00
Truth or Dare
Skrekkfilm/Thriller
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 39 min.
Søndag 13 mai kl. 20.00
Blockers
Komedie
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 41 min.
Mandag 21 mai kl. 20.00
Deadpool 2
Action/Komedie
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå
Spilletid: Ikke oppgitt ennå
Søndag 27 mai kl. 20.00
Solo: A Star Wars Story
Action/Sci-Fi
Aldersgrense: Ikke oppgitt
Spilletid: Ikke oppgitt