Kinoliste for juli måned

Snart juli og en ny måned med kino, vi håper vi har klart å lage en liste som passer for de fleste, det er ferietid men selv da kan det jo være kjekt å dra litt på kino når man er hjemme.
Vi begynner måneden med filmen Ocean’s 8 som er en action film i samme sjanger som Ocean’s 11-13 men nå med all female crew i hovedrollene finner vi blant annet Cate Blanchett, Sandra Bullock og Helena Bonham Carter pluss flere. Regissøren Gary Ross har blant annet laget den første Hunger Games filmen.

Videre kommer vi med filmen Ant-man and the Wasp som er en superhelt og andre filmen om karakteren Ant-man, her møter vi altså superhelten Ant-man som spilles av Paul Rudd som etter Captain America: Civil War sliter med å balansere livet sitt som familiemann og superhelt. Film nr. 1 var svært bra så jeg har tro på film nr. 2 også.

Dwayne «The Rock» Johnson har vært en svært aktiv skuespiller i det siste, vi har hatt flere filmer med ham i hovedrollen nå de siste 2 årene og i actionfilmen Skyscraper er han igjen i hovedrollen som den tidligere FBI agenten Will Saywer som skal jobbe som sikkerhetsansvarlig for verdens høyeste bygning. Rawson Marshall Thurber som både er regissør og manusforfatter av filmen har tidligere laget filmer som Central Intelligence, We’re the millers og Kanonball en film med baller … så her er det duket for mye action og sikkert noe morsomt også.

Selvsagt skal vi ha noe for de minste og eldre som liker animerte filmer så vi har fått tak i filmen Hotell Transylvania 3 og her møter monsterfamilien noe som er mye skumlere enn alle verdens spøkelser, vampyrer og varuler … nemlig familieferie.
Den har norsk tale.

Samme dag som Hotell Transylvania har vi filmen Mamma Mia: Here we go again! som altså er film nummer 2, filmen har handling 10 år etter den første og det er duket for nye morsomme forviklinger og mange fengende ABBA låter.

Vi håper altså at dette faller i smak, vi prøver som alltid å treffe så bredt som mulig 🙂 og så vil vi ønske dere alle en riktig god sommer og håper vi sees på kinoen iløpet av juli måned.

 

Søndag 1 juli kl. 20.00
Ocean’s 8
Action/Krim
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 50 min.
Søndag 8 juli kl. 20.00
Ant-Man and the Wasp
Action/Eventyr/Fantasy
Aldersgrense: Ikke oppgitt
Spilletid: Ikke oppgitt
Søndag 15 juli kl. 20.00
Skyscraper
Action
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: Ikke oppgitt
Søndag 22 juli kl. 18.00
Hotell Transylvania 3 – Monsterferie
Animert/Barnefilm/Familiefilm/Komedie
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 37 min.
Søndag 22 juli kl. 20.00
Mamma Mia! – Here we go again.
Komedie/Musikal
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 53 min.
Onsdag 25 juli kl. 19.00
Mamma Mia! – Here we go again.
Komedie/Musikal
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 53 min.