Går for 25 meters basseng

Berlevåg nye rådmann, Jørgen Holten Jørgensen

Onsdag ble det klart at det blir bygging av 25 meters basseng i Berlevåg, etter at tallene var på bordet for det siste utkastet. Rådmann Jørgen Holten Jørgensen er fornøyd med at valget ble 25 meter, og at byggingen nå kan settes i gang i august.

Teknisk sjef, Kari Celine Kalvik forteller at det blir aktivitetsbygg med tannklinikk. Aktivitetsbygget vil inneholde 25m basseng, boblebad, sauna, ungdomsklubb, sosialt rom, kjøkken og styrketreningsrom/aerobic.

 

Tegningen er med 12,5m basseng og bygget vil bli forlenget i front grunnet 25m basseng. Boblebadet har en diameter på ca. 2,85m og dybde 1m. Det vil bli levert en elektriskt oppladbar bassengheis som kan brukes både i basseng og boblebad. Bassenget vil bli levert med heve/senke gulv.

Det vil ikke bli anlagt parkering i front av bygget slik det er tegnet inn, siden bygget vil bli forlenget.

Det vil bli opparbeidet parkering på eiendommen med adr. Skolegata 14 hvor huset er revet.

Differansen mellom et 12,5 meter og 25 meters basseng utgjorde 4,7 millioner når tilskuddene var regnet inn, og både teknisk sjef og rådmann er fornøyde med at valget falt ned på sistnevnte varianten. Totalsummen vil da altså havne på 66 millioner når alt står ferdig etter 15 måneders byggetid, forteller Jørgen.

Berlevaagnytt oppdaterer artikkel med plantegninger når disse foreligger.