På vei mot nord

Einar E Knutsen og Inge Hanche Olsen etter en natt i Berlevåg

Kajakkpadling langs norgeskysten er en aktivitet som fenger spesielt interesserte, og for Einar Knutsen har det blitt et 3-4 års langt prosjekt som nå har brakt han til Berlevåg på siste etappen av eventyret.

Med på siste etappen fra Hammerfest til Kirkenes er også samboer Inge Hanche Olsen, som også tidligere har deltatt på deler av turen langs kysten, en tur beregnet til totalt ca 3500 km fra Svinesund til Kirkenes.

På tur inn til Berlevåg. Einar og Inge forteller at det tydeligvis var flere som hadde fått med seg at det kom padlere innom, for flere hadde vært innom for å hilse på

I Berlevåg ble det camping ved Hansen Mek og Ketil Stokkan konsert på Neptun Pub, og når vi var innom litt «tidlig» på fredag morgen, spøkte det litt for kongekrabbefisket i Kongsfjord senere på dagen, med motstrøm helt frem til 16 i ettermiddag men avtalen var i boks i allefall.

Einar forteller at gjestfriheten på en slik tur er overveldende bra, noe som gjør det skikkelig morsomt å være på en slik tur

Eventyrlysten har alltid vært stor hos Einar som tidligere har en 12 dagers opplevelsesrik tur på Grønland med padling og gåing som et høydepunkt. I fjor på denne tiden traff også Einar på havsyklisten Dave Cornthwaite som Berlevaagnytt skrev om i fjor, utav Tromsø.

Slippsatt på Hansen Mek og slipp 🙂

Man kan følge turen på Facebooksiden På vei mot Nord

Einar E Knutsen og Inge Hanche Olsen etter en natt i Berlevåg