Kinoliste for august måned

Siden vi er over i august må vi vel få ut kinolista, vi har kun søndagsfilmer for tiden men det er en meget bra liste selv om vi godt kunne hatt flere filmer, men vi har uansett 5 filmer denne måneden alt fra barne og familiefilm til action og grøssere.

Vi starter nå på søndag 5 august med filmen Mission Impossible – fallout, hvor de blant annet filmet på prekestolen, og som alltid er filmen fylt med masse action, Tom Cruise leverer stort sett alltid i sine filmer.
Søndag 12 august har vi filmen The Darkest mind som er en film basert på bokserien til Alexandra Bracken som handler om en gjeng med ungdommer som utvikler spesielle krefter og blir sett på som farlige individer av myndighetene, de må rømme for å leite etter et trygt gjemmested.
Vi fortsetter med filmen som vil få deg til å holde deg på land resten av livet, i filmen Megalodon møter vi Jason Statham som er en dypvanns-redningsdykker som mener å ha sett den forhistoriske haien flere ganger tidligere men som må se frykten i øynene når et dypvannsfartøy blir angrepet av en megalodon og de i fartøyet blir fanget i dypet.
Denne er regissert av Jon Turteltaub som blant annet har regissert National Treasure filmene, Kalde rumper, Mens du sov og Trollmannens læregutt blant annet.
På slutten av måneden så kjører vi 2 filmer på siste søndagen, da har vi filmen De Utrulige 2 som er den etterlengtede fortsettelsen til suksessen De Utrulige hvor vi ble kjent med familien Parr som alle har hver sine superkrefter.
I film nr. 2 så har de tatt en pause fra superheltoppdragene sine men ting går ikke alltid som de ønsker og verden trenger superhelter.
På kvelden så kjører vi filmen Equalizer 2 hvor vi treffer Denzel Washington som den pensjonerte agenten Robert McCall, han lever tilsynelatende tilbaketrukket men på kveldene jakter han på mordere og de som begår urett.
Den første filmen var meget bra og Denzel Washington leverer også varene sine stort sett hver gang han er med på en film så jeg tror vi kan med stor sikkerhet si at dette kommer til å bli en god action og thriller, kan trygt anbefale denne.

Søndag 5 august kl. 20.00
Mission Impossible – Fallout
Action/Eventyr/Thriller
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 27 min.
Søndag 12 august kl. 20.00
The Darkest Minds
Sci-Fi/Thriller
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 44 min.
Søndag 19 august kl. 20.00
Megalodon
Action/Grøsser/Sci-Fi
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.
Søndag 26 august kl. 18.00
De utrulige 2
Animasjon/Barnefilm/Familiefilm
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå
Spilletid: 2t. 5 min.
Søndag 26 august kl. 20.05 (ca. alt ettersom når barnefilmen slutter)
Equalizer 2
Action/Thriller/Krim
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå.
Spilletid: 2t. 1 min.