Kinoliste for november måned

På tide å få ut kinolista for november måned, vi har flere spennende filmer på lista og vi starter med en filmatisering av bøkene til R.L. Stine som har skrevet flere spennende bøker for barn/ungdom og dette er film nummer 2 hvor vi blir kjent med Sonny og Sam som må stoppe skurken i form av dukken Slappy fra å slippe alle monstrene i bøkene til R.L. Stine fri og ta over verden.
Filmen er regissert av Rob Letterman som blant annet har laget film nr. 1 i serien og Monsters vs Aliens.
Videre på kvelden kommer det nok en film vi håper mange har ventet på, dette er en biografisk film om Queen og Freddie Mercury som heter Bohemian Rhapsody. Filmen er en hyllest til gruppa Queen, Freddy Mercury og musikken de igjennom så mange år laget. Vi følger gruppas oppturer og nedturer og gjenforeningen … og får høre masse av de gode låtene. Begge regissørene for denne filmen har en lang liste med gode filmer bak seg så jeg tror denne kommer til å være i gode hender.

Siden vi nærmer oss jula så kommer det julefilmer også, denne gang er det Grinchen som er en animert komedie av skaperne av Grusomme meg, Minions og kjæledyrenes hemmelige liv. Grinchen er en gretten skapning som hater jula og alt som har med den å gjøre. Det topper seg når innbyggerne i byen ønsker å feire den største julefeiringen noen sinne og Grinchen planlegger å stjele jula.
Andre filmen denne kvelden vil være filmen The Girl in the spiders web som er en fortsettelse til Stieg Larsson’s trilogi, i denne filmen følger vi Lisbeth Salander som den unge hackeren som sammen med journalisten Mikael Blomkvist roter inn i en verden full av cyberkriminalitet, spioner og korrupte statsmenn.

Videre får vi en slags krigs/skrekkfilm, den heter Overlord og handlingen er under krigen i operasjon Overlord som er den allierte landingen på normandie. En gruppe amerikanske soldater blir sluppet ut over normandie og de finner noe de ikke hadde ventet å finne der. J.J. Abrams er med som produsent og Julius Avery regisserer filmen så vi kan forvente mange spektakulære actionscener her.

Mange år før Harry Potter og de hendelsene han opplevde skjedde det mye hvor blant annet Professor humlesnurr var involverte i. filmen Fabeldyr: Grindewalds forbrytelser er en oppfølger til filmen Fabeldyr – and where to find them, i denne filmen følger vi Humlesnurr og Salamander Fisle som må forsøke å samle trollmannsverden i kampen mot Grindewald og hans forsøk på å ta over med en ond hær av fullblods trollmenn.

Vi avslutter måneden med filmen Widows, dette er en action/drama film om 4 kvinner som uten noe annet til felles enn en gjeld etterlatt av deres avdøde ektemenns kriminelle handlinger. De må ta skjebnen i egne hender og sikre sin fremtid.

Vi håper at dette skulle vekke litt interesse og at vi rekker ut til så mange som mulig med denne lista. Og som alltid så ønsker vi velkommen til en fin kinoopplevelse for alle våre brukere.

Søndag 4 november kl. 18.00
Gåsehud 2 Monsterkvelden
Barnefilm/Eventyr/Familiefilm/Komedie
Aldersgrense: 9 år (7 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 29 min.
Søndag 4 november kl. 18.00
Bohemian Rhapsody
Biografi/Drama/Musikk
Aldersgrense: 9 år (7 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 14 min.
Søndag 11 november kl. 18.00
Grinchen
Komedie/Animert
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 30 min.
Søndag 11 november kl. 20.00
The Girl in the Spider’s Web
Drama/Krim/Thriller
Aldersgrense:
Spilletid:
Søndag 18 november kl. 20.00
Overlord
Action/Grøsser/Spenning
Aldersgrense:
Spilletid:
Onsdag 21 november kl. 19.00
Fabeldyr: Grindewalds forbrytelser
Eventyr/Familiefilm/Fantasy
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 14 min.
Søndag 25 november kl. 20.00
Widows
Action/Krim/Drama/Thriller
Aldersgrense:
Spilletid: