Crossesongen godt i gang

Lørdag 27.05.06
Sesongen virker å være godt i gang på motorsportbanen til Berlevåg motorklubb, og det kunne høres i Berlevåg fra 12:00 og godt utover ettermiddagen i dag.

I dag var det besøk fra både Vadsø og Tana som var over for å kjøre litt "aggresjon" av seg, og når det ble hørt at fremmede hadde planer om å komme, ble det raskt avtalt en nødreperasjon av banen med Roy Tore Andersen.

Arkivbilde (C)Arnt E Hansen / Jarmo i svevetFlere av de lokale helter lastet fort opp kjøretøy og dro ut på banen, så det ble mye kjøring. Fra Vadsø kom Kenneth Harila som de fleste kanskje kjenner som aktiv scootercrosser, og etter litt telefonering kom også Håvard Erlandsen og Inge Haldonen m/sjåfør fra Tana over fjellet for å kjøre. Inge ble mest tilskuer etter å ha knekt håndleddet ved to anledninger i vinter, så han tok ikke noe sjanser nå på å knekke opp skaden.

Håvard var derimot uheldig med kjøretøyet da kjeden slet ganske tidlig og forårsaket en oljelekkasje, men siden "ingen" av de lokale 4-hjulskjørerne holder en hel ettermiddag så var det ikke noe problem å få lånt en atv, for å ikke få kastet bort en hel dag pga. en bagatell.

Flere av de minste i Berlevåg Motorklubb var også i dag aktiv og begge klubbsyklene var også i drift, og det var flere som fikk med seg mange og ganske lange hopp av den nye garde, som jo kan vitne om ett voksende nivå i klubben vår.

Utover sommeren blir det nok mye styr ute på banen, og det er alltid morro med tilskuere, så ALLE er hjertelig velkomne til å stikke utover, og for de med spesiell interesse er det nok sikkert også mulig å få prøvd en liten runde om man snakker med noen av kjørerne.

Husk å planlegg turen til Alta’s vårslepp, link til dette finner dere her!