Norges sprekeste Mor og Datter

IMG_1863_sivhege_lena.jpgEn årlig sak i magasinet Se og Hør er dere konkurranse "Norges sprekeste Mor og Datter", og i år har også Berlevåg med deltagere. Berlevåg har også tidligere gode resultater og i 2006 ble det tidligere utflytta Berlevåginger Lisa Gamst og Susanne Gamst som vant konkurransen.

Norges sprekeste Mor og Datter

Nå skal Norges sprekeste Mor og Datter kåres. Stem på din favoritt!
SEHER.NO: Her er det du trenger å vite om de 15 semifinalistene i Se og Hørs store kåring: Norges sprekeste Mor og Datter. Stem på nett hos froken.no. Eller send SMS til 2084.

Hver melding koster 5 kr. og du kan stemme så mange ganger du vil. Avstemningen begynner 25. januar og avsluttes 3. februar.

Reglene for Norges sprekeste Mor og Datter er at det skal utpekes 5 finalister. De kåres av SMS-stemmer på Seher.no, på eget stemmeskjema på Frøken Norges hjemmesider og en fagjury. SMS-stemmene teller 40 prosent, nettavstemningen teller 40 prosent og fagjuryen teller 20 prosent.

{mosimage}HER ER KANDIDATENE FRA BERLEVÅG:

MD 11
Mor: Siv Hege Kristiansen
Alder: 37
Bosted: Berlevåg
Yrke: Hjelpepleier
Interesser: Familie og venner

Datter: Lena Kristin Kristiansen
Alder: 17
Bosted: Berlevåg
Yrke: Jobber på Narvesen
Interesser: Driver med magedans

Siv Hege og datteren Lena er så like at mangen har vanskelig for å skille dem fra hverandre, deriblant Lenas kjæreste. Lena er med i en magedans-gruppe som opptrer i bryllup, festivaler og liknende.

Hvis du vil stemme på dette paret, send MD11 til 2084. Du kan også stemme på web ved å gå til DUELLER på froken.no

Les mere på Seher.no

Lena forteller kort at dem er 15 stk i semifinalen. – Vi kom videre ut av 70 – 80 påmeldte. 5 par går videre til finalen som e i Lillestrøm 5 februar. Det går ann og stemme til neste fredag Wink