UKM07 i Berlevåg

Torsdag 8. mars ble årets utgave av Ungdommens Kulturmønstring avholdt på samfunnshuset, med 7 deltager og fullbesatt sal med tilskuere.

 JuryenÅrets utgave av ungdommens Kulturmønstring gikk i regi av Vesterrampen Vel og ikke Kulturskolen som er vanlig.

Arrangementet ble gjennomført på samfunnshuset i ettermiddag med nærmere 170 mennesker i salen inklusive aktørene. Og det ble en feiende flott forestilling med 7 ulike innslag av hva som rører seg i ungdomskulturen i Berlevåg.

Arrangementet startet med ei tevling hvor en jury bestående av Ingvild Sehl, Frank Pedersen og Bjørun Fredriksen skulle plukke ut hvem som skal presentere Berlevåg i fylkesmønstringa i Honningsvåg 13 – 15 April.

Først ute var Extreme ting. En videosnutt om små røffe vinteraktiviteter, laget av Elisabeth Pedersen, Lisa Bakke og Heidi Johansen.

Dans

 

Neste innslag var danse duoen Grandiosa som består av Anneli Pedersen og Miriam Richardsen som danset ”Full pakke”.

Før det fortsatte med de syv danserne i Arktisk /orientalske Hofter som fremførte et forrykende flerkulturelt magedansnummer. Disse jentene er Lisa Bakke, Iselin Håheim, Sofie Jensen, Lena Kristin Kristiansen, Madelen Kristiansen, Ramona Mathisen og Tone Elisabeth Ulve.  Vi tror vi vil se mer til disse jentene.

 

 

 

MarieArrangementet fortsatte så med en avdeling med musikk og startet med Marie Samuelsens nummer 5 små historier, En akustisk Katie Melua inspirert vise.

 

 

 

 

 

Før AD-HD bandet avsluttet med sitt halv heavynr. Rokk og fokk. En låt de også sendte inn til årets Junior Grand Prix uten å nå frem.

 

 

Arktisk/Orientalske hofter  AD/HD band

Tegninger

Arktisk/orientalske hofter                                                                AD/HD bandet

I tillegg til Scenekunstnerne hadde også 2 billedkunstnere utstilt sine tegninger.
Det var Nils Gunnar Samuelsen med bildeserien Tøffelhelter og Dennis Amundsen med bildet 3 Epler

 

Nå trakk juryen trakk seg tilbake til en vanskelig oppgave med å plukke ut hvem som skulle få dra videre til UKM finalen  i Honningsvåg,   Og mens juryen jobbet fikk publikum  ytterligere en halv time med konsert av AD-HD bandet og Marie Samuelsen, før  juryen endelig presenterte sine vinnere. Det ble de arktisk orientalske Hoftene, AD-HD bandet og Marie Samuelsen som stakk av med seieren.  Noe som virket som det var i tråd med publikums meninger.

De som gikk videre

De som går videre til Honningsvåg

Avslutningsvis var det en liten premieutdeling hvor også vår fungerende ordfører Janne N møtte opp og takket og overrakte blomster til alle aktørene,  før kunstnerne ble skysset til Neptun Pub og Pizzakveld i Vesterrampens regi.

Etter en svært vellykket kulturkveld.   

Alle som deltok fikk blomster fra fung. ordfører Janne

 Alle som deltok får blomster av fung. Ordfører Janne Andreassen

 

Alle foto(C)Arnt Eirik Hansen