Bilder fra St. Hans kvelden

{mosimage}Det har vært ei solrik St. Hans feiring i kommunen. Ute ved kysten har det blåst en sur hav-vind, men indre strøk av kommunen har hatt det varmt.

{mosimage}
En fantastisk St. Hans kveld på Kongsfjordfjellet. Værgudene holdt en
lun hånd over oss her oppe, -soskinn, 16 grader og litt vind for å
holde mygga unna.

 

 

 

Det er godt å tine opp frosne bein i solveggen. Vi har hatt en heller
kjølig vår, så dette trengte vi smiler Gunnlaug. Det var spesielt artig
at St.Hans aften falt på en lørdag og at hele familien kunne dra på
hytta.

 

 

{mosimage}

Rundt Buetjernet var det flere bål. Oppe i steinura hos Frank Arne hadde flere familier samlet seg og hadde kjempebål. Vi fyrte på ei gammel jolle, steike kor det brannn, sier Frank Arne. Det var ikke sjans å grille pølsa der, vi måtte ha et ekstra kjøkkenbål for å lage mat på.

 

 

 

Lars og Ellen hadde også et storbål. Vi sagde i to en garasjevegg som vi sto og gleda oss tel. Det gikk kjempebra helt tel det kom en liten vind fra sør som tok bålet opp i uventa høyder. Litt slukkearbeid måtte tel.

{mosimage}

 

 

 

 

 

Utpå kvelden kom gitaren frem med allsang og fliring. Mett, trøtt og sløv la vi oss ut på natta engang.

 

 

 

 

 

 

{mosimage}

 

 

 

Også i Moldvik har det vært drømmevær. Sankthansaften i Molvik startet i fjæra kl 17. Arranggør var Molvikforeninga. Det var ca 16-20 gr og kjempeflott vær. Ungene storkosa seg.

 

 

 

 

 

{mosimage}
Det var grilling, vassing i elva, div. ball leker, brenning av skolebøker og trekkspill musikk. Alt i alt var vi oppe i 50 stk med stort og smått.

 

 

 

 

Karin og Elisabeth Olsen surra rundt og lagde en mann av det vi fant i fjæra. Han var litt tynn og mangla noen lemmer, men det fiksa vi glatt. Det er mye artig rek-ved i fjæra flirer Elisabeth. Vi avsluttet ved 20 tiden da det ble overskyet og litt kaldt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{mosimage} {mosimage}

 

 

Det var virkelig artig at man kunne samles slik i godværet sier Jan
Andersen. Sjelden klaff med godvær og helg gjorde dette til en minnerik
St. Hans feiring sier Jan som er Sjefen i Moldvikforeninga. Hvis jeg ennå er sjef til neste år, skal jeg sørge for at samme været blir vedtatt på neste møte.