Rokonkurransen tilbake igjen

_DSC3068_rokonkurranse.jpgEtter to års pause var det igjen duket for rokonkurranse på Lagmansnesset, med Fiskarkvinnelaget som arrangør. Med seg på laget hadde de som ved tidligere anledninger Dykkerklubben som dro en lokal ta sjansen variant.

_DSC3033_rokonkurranse.jpg Etter to års pause var det igjen duket for rokonkurranse på Lagmansnesset, med Fiskarkvinnelaget som arrangør. Med seg på laget hadde de som ved tidligere anledninger Dykkerklubben som dro en lokal ta sjansen variant.

Inntil siste liten var det kun 1 lag som var påmeldt, men det endte altså opp med 9 "etterpåmeldte" lag så det totale antall ble 10 lag, 4 kvinnelag, 4 herrelag og 2 mixlag.

Kampen mellom linefiskerne(Frank Lorentzen, Arnt Egil Ananiassen og Kurt Ove Andersen) og snurvadfiskerne(Willy Andreassen, Jan Yngve Lund og Vegard Røstad) utviklet seg utover etappene og på ett tidspunkt prøvde også snurvadfiskernes representant, Willy Andreassen, å hindre målgang for linefiskernes representant, Frank Lorentzen som er mannskap hos Terje Andersen og rodde inn seieren for linefiskerne.

Mye folk som vanlig var tilstede og kafedriften gikk så det suste på steinkaia nede på Lagmansnesset. I tillegg hadde Redningsselskapet i mangel på skøyte i Berlevåg ordnet med at 1 Eliasbåt var kommet til dagens arrangement, noe de minste viste å sette pris på. Køen på den siden av steinkaia var lang den og alle fikk seg en tur, selv dykkerklubbens representant Tor Jensen…. etter arrangementet Smile.

_DSC3107_rokonkurranse.jpg Ikke alle hadde like god bakgrunn i robåt og på ene damelaget hadde virkelig en deltager store problemer med å finne ut hvordan man satte disse båtene i drift.. riktig vei.

Som den gentlemann han er, gikk det ikke lang tid før Arnt Egil Ananiassen ilte til å hjalp den noe hjelpesløse på riktig vei, og ga god instruksjon på tur rundt bøyen. På ett tidspunkt var dykkerklubbens båt ute for å sjekke tilstanden og kanskje yte litt bistand, men det var ikke ønskelig da det begynte å bli driv i båten.

Under siste arrangement der det ble ta sjansen sammen med rokonkurransen var det en kvinne som skilte seg ut. Trine Lise Thomassen løp da den 15 paller lange banen ut til båten både frem og tilbake, ikke bare en gang, men flere. Det skulle også denne gangen være Trine Lise som først tok sats, og da hun gikk praktisk talt på trynet etter 3 paller og havna i vannet, trudde nok mange at det nå ble rolig i det hjørnet, men neida.

_DSC3222_rokonkurranse.jpg Køen for å springe tok seg opp og mange stusset på hvordan helskinnet komme seg over til flytebryggen, og det største tankekorset var nok den ovale blåsen som lå midt i pallerekken og viste seg være en tøff nøtt.

Trine Lise og Frank var de som måtte forsøke flere ganger, og resultatet var ett bad ved begge anledningene.

Torbjørn Nilsen mente at å holde rundt blåsen ville være en god ide noe han åpentbart ikke enda mente når han kom opp etter rundturen.
Kun to var helt over, men bare en tok turen også tilbake igjen velberget. Vel hadde han vært i vannet, men ikke så ille at det var tegn til å gi opp. Dette var ….

Nok en vellykket rokonkurranse fra Fiskarkvinnelaget og nedefor her har vi lagt til noen flere bilder til alles forlystelse.

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}