Andeløpet en stor suksess

and.jpg Lørdag kl. 16:00 gikk startskuddet for det store ANDeløpet nedover Storelva. Det kom til liv gjennom en idé fra Berlevågingen Anne Lise Ulve og kommiteen tente øyeblikkelig på ideen og gikk til innkjøp av 500 gummiENDer.

Med scooterkjøringen en time tidligere og opplegg på crossbanen kl 17 var det duket for MYE folk i området.

Lørdag kl. 16:00 gikk startskuddet for det store ANDeløpet nedover Storelva. Det kom til liv gjennom en idé fra Berlevågingen Anne Lise Ulve og kommiteen tente øyeblikkelig på ideen og gikk til innkjøp av 500 gummiENDer.

Med scooterkjøringen en time tidligere og opplegg på crossbanen kl 17 var det duket for MYE folk i området.

_DSC3406_andelopet.jpg Med speaker Jan Einar Straumsnes som refererte fra hele løpet etter sekunderinger langs hele elven var det like spennende for de som sto nede på storbrua. 3 sekker med ENDer ble sluppet samtidig fra jernbanebrua og løpet var i gang.

1 uke tidligere ble det prøvesluppet 12 ENDer og det viste seg at det var muligheter for mange overraskelser.

Også her var Ishavets Dykkerklubb involvert med både sekundant i elva og to i gummibåt som skulle samle opp eventuelle ENDer som slapp unna garnet. Siden dette ikke kom på plass så ble det mildt sagt en formidabel jobb de sto ovenfor.

Frank Arne Hansen, en av årets koordinatorer, forteller at det ble solgt 499 av 500 ENDer så dette kunne ikke betegnes som annet en en suksess. Han forteller at overskuddet fra dette arrangementet er ment å gå til neste års SiB og til innkjøp av flere telt av den typen som revygruppen har som var plassert på torget under næringslivets dag.

Årets første ANDeløpvinner ble Trine Larsen Jensen som sammen med sin mor hadde kjøpt hver sin AND og avtalt å dele summen om en av dem skulle vinne. 2. premien gikk til Ann Rubi Straumsnes og 3. premien til Roger Pettersen fra Tana.
Årets trøstepremie som ble trukket opp av vannet var sponset av Widerøe og var en tur/retur Tromsø for 2 personer og den heldige vinneren her var Valdis Larsen.

 

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}