Rettelse i kinoprogrammet

Fordi vi forandret tiden på filmen The Simpsons føler jeg at jeg må rette dette slik at folk som tidligere har kikket på linken og lagt planer nå blir klar over forandringene.

Den nye tiden for filmen The Simpsons blir 19.00 istedenfor som tidligere skrevet 20.00, dette fordi denne filmen har en lav aldersgrense.
Filmen vil være i orginalspråket altså engelsk tale med norske tekster og ikke dubbet til norsk, etter ønske fra publikum.

Når jeg nå uansett skriver her kan jeg kanskje fortelle litt om resten av kinoprogrammet, i september starter vi med filmen Next som er en actionfilm med flere kjente stjerner som Nicolas Cage, Jessica Biel og Julianne Moore.
Vi fortsetter med filmen Shrek 3 som kommer i dubbet versjon, denne kommer litt over en uke etter norgespremieren, den 12 september kjører vi filmen Death Proof som er første del av to filmer av Tarantino's nye filmepos Grind house. Den 16 september kommer filmen Fantastic Four: Rise of the silver surfer som er en actionfilm med marvels superhelter. Mot slutten av september kommer filmen Zodiac som er en thriller om en av USA's verste seriemordere.

Dette er nå det kinoprogrammet vi for øyeblikket har satt opp for september men kommer til å oppdatere den igjennom kalenderen etterhvert jeg får tidene for nye filmer.
Vi på kinoen vil også ta imot ønsker fra publikum om nye filmer som ønskes her på kinoen.

Sees på kinoen håper jeg.

Med vennligst hilsen
Trond A. Efraimsen