Spreke Damer på spa helg

PB240073_spahelg07_alle.jpgAerobic gruppa ved Berlevåg Turn og Idrettsforening sto for arrangementet!

{mosimage} Lørdag 25. november ble 17 forventningsfulle damer møtt med masse levende lys da de kom til gymsalen på Berlevåg skole. Det tegnet til å bli en flott jentedag! Styret i Aerobicgruppa hadde lagt ned masse arbeid for å få til en fin dag for alle damene, 4 hadde også kommet over fjellet fra Båtsfjord for å trene og kose seg.

Det hele startet med magedans ved Linda. Her fikk vi en kort innføring i de vanligste bevegelsene før vi skulle sette det hele sammen til en hel dans til slutt. Dette tror jeg slo godt an, og selv om vi nok ikke er så grasiøse som de mer kjente magedansjentene, så hadde vi det i hvertfall utrolig gøy, og fant også ut at dette er veldig god trening for stive kontor nakker.

Innimellom de forskjellige treningsbolkene kunne vi nyte frisk frukt av bugnende fruktfat, sunne drikkevarer og syndig sjokolade. Det var også laget en koselig stemning rundt med masse levende lys.

Etter magedansen sto det Aerobic på programmet, denne også litt danse preget, med både mambo og ballett ispedd. Veldig morsomt og slitsomt, nå begynnte pulsen å gå opp noen hakk, og etter en step bolk med skikkelig trøkk, og styrketrening til slutt var det godt å kunne tøye skikkelig ut til avslappende musikk.

{mosimage} Da var tiden kommet til å få litt kostholdsveiledning av Laila fra helseverkstedet. Her fikk nok alle og en vær en tankevekker i forhold til kostholdet vårt, og ingen turte å røre sjokoladen før Laila var gått 🙂 Mange nyttige tips fikk vi med oss på veien i forhold til kosthold og trening.

Alle hadde tilbud om både bading i bassenget, badstu og massasje hos Laila, og noen benyttet anledningen til å slappe av med dette etter all treninga.

Slutten på dagen var satt av til kos og hygge. Bjørun, Linda, Gry, Inger og Vibeke disket opp med nydelig mat på skolekjøkknet med en koselig ramme rundt det hele. Så fortsatte festen ut i de små timer, det hadde vi tross alt fortjent 😉

Dette ble en flott dag for alle , og en stor takk til Aerobicgruppa som gjør en kjempejobb med og holde oss damer spreke og friske. En slik dag er virkelig og andbefale for alle, og vi håper det blir flere spadager i fremtiden , og at enda flere blir med på en sosial, koselig og litt "slitsom" dag .

{mosimage}