Berlevåg Kongekrabbe med nytt produkt

{mosimage}I forbindelse med lansering av deres nye produkt "Kongekrabbe patè", delte de ut gratis smaksprøve med loff og selvlaget dressing på Spar butikken til Lille-Kalle.

Folk som var innom var imponert over den ferske og gode smaken.

 

 

 

 

{mosimage}
Vi satser i disse dager på å komme inn på det norske markedet. Vi har nå et samarbeid med ICA kjeden i Norge, der de tar produktet vårt inn i deres sortiment. I tillegg har nå i startfasen solgt 50 kg til en gourmetbutikk i Stockholm. Patèen blir også å få kjøpt i butikken her.

Vi har stor tro på produktet, sier Øyvind Falck som er produktutvikler ansatt hos Berlevåg kongekrabbe. Denne patèen består kun av naturlige ingredienser, og vi har testet patèen vår hos folk innenfor næringsvirksomhet og lokale folk. Vi har bare fått positive tilbakemeldinger så langt.

Veldig lite av havproduktene som er fanget her oppe forbindes med Finnmark. Vår tanke er et produkt med en lekker innpakning med navnet Berlevåg kongekrabbe og Kongekrabbe patè er et produkt det går an og selge.

{mosimage}

-Smaker det godt da, spør han en av de som nettopp har spist opp sin smaksporsjon.
-Ja, -kjempegodt. Jeg må få med en til kjerringa også, -prøver han, og blir glad når han får en ekstraporsjon.

Ja denne patèen er kjempegod som en kveldsrett, med rømmedressing og loff. Eller du skjære den i passende terninger og ha den opp i en salat. Velbekomme.

{mosimage}