Trampoline-gøy for store og små

{mosimage} Når våren kommer -nei, vi retter det til når sneen forsvinner skal hagetingene ut. I flere hager popper i disse dager også fenomenet trampoliner igjen opp og en nymontert trampoline må selvsagt også prøves av voksne før barna slipper til. Kvalitetssikring kalles slikt.

Når våren kommer -nei, vi retter det til når sneen forsvinner skal
hagetingene ut. I flere hager popper i disse dager også fenomenet
trampoliner opp og en nymontert trampoline må selvsagt også prøves av
voksne før barna slipper til. Kvalitetssikring kalles slikt.

{mosimage}I Arkitekt Adlers gate, i en hage var behovet for trampoline kommet etter at datteren til Kjell Eivind hadde fått prøvd å hoppe på andres trampoliner tidligere. -Jeg hadde selvsagt greid å love allerede i fjor at hun skulle få sin egen trampoline i hagen i Berlevåg i år, og det var vel ingen fare for at hun skulle ha glemt det nei Tongue out, forteller Kjell Eivind.

Adeleide på 6 er rundt å leker med naboungene under hele monteringsarbeidet og alle er dem nok ivrig på å få tatt i bruk også denne trampolinen. I mellomtiden er de på nabogutten Sindre sin rett over gaten for å få tiden til å gå.

Ett par timers montering å det er snart klart til å ta i bruk nykjøpet, men ikke alle er like optimistisk på gjenstanden som tar form ute i hagen, og det er oldemor Olaug Bastholm. Hun er innom kjøkkenvinduet å rister litt på hodet underveis, men vi som kjenner Olaug, vet også at dette er en sprek gammel dame som ofte er ute å går en av sine mange turer.

Vi spør når monteringen er ferdig om hun ikke vil prøve ett par hopp, og er vel litt overrasket da Olaug tar oss på ordet. Ikledd tøfler trampes det mot trampolinen, og med litt hjelp til å komme opp og innenfor sikkerhetsnettet så er det forsiktig å prøve seg litt frem. For de som har prøvd trampoliner så vet de fleste at det er tungt nok det, så det blir noen hopp til ære for fotografen.

Her er noen flere bilder av Olaug Bastholm (94), født en februardag i 1914 som er en av de eldste i Berlevåg. Her er i full latter sammens med
barnebarnet på 6 år og nabogutten Sindre i samme alder.

{mosimage}{mosimage}

{mosimage}{mosimage}