Blomstersalget i gang

DSC_6992_bvghagelag.jpgBerlevåg Hagelag er i salgsmodus og har begynt årets pynting av Berlevåg med ett smil.

Lørdag formiddag når vi traff dem, kunne dem fortelle at de startet allerede plantingen på mandag og tirsdag og samtidig solgt blomster. Nå var det Torget som var arena for salget og det manglet ikke på kunder som fikk fylt opp med blomster til egen hage.


Berlevåg Hagelag er i salgsmodus og har begynt årets pynting av Berlevåg med ett smil.

{mosimage}Lørdag formiddag når vi traff dem, kunne dem fortelle at de startet allerede plantingen på mandag og tirsdag og samtidig solgt blomster. Nå var det Torget som var arena for salget og det manglet ikke på kunder som fikk fylt opp med blomster til egen hage.

De kunne fortelle at de nå også hadde vært rundt å tatt den selvpålagte obligatoriske plantingen i parken, veivisern på torget, 64 graver på kirkegården, bakken nedfor blåhuset, på Pomorkirkegården og flere andre plasser. Det er nå restsalg på det hagelaget har igjen av blomster etter årets planting, og det vil etter helgen være mulig å få handlet blomster hjemme hos Eva og det er mulig å avtale dette på telefon 789 81 247

Leder i Hagelaget, Erling Molvik (edit: beklager skrivefeilen. etternavn er nå rettet opp i) har ett staut gjeng damer som står for salget og Eva Molvik som er kasserer forteller at de gjerne skulle hatt inn yngre krefter også så ungdom.. det er bare å trå til.

God Sommer! Cool

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}