Før-premiere ved Berlevåg kino

BoltSøndag 1 februar har vi før-premiere på filmen Bolt som er en animasjonsfilm om hunden Bolt som tror han har superkrefter, sammen med sine 2 følgesvenner forsøker å nå sin venn.
Denne filmen har norsk tale og er tillatt for alle.


Eagle eyeVi følger opp med en god action/thriller som heter Eagle eye, hvor vi møter Jerry Shaw (Shia LaBeouf) som blir tvunget sammen med en fremmed kvinne etter en telefon fra en kvinne ingen av dem har møtt.

 

Fredag 6 februar har vi premiere på filmen Bolt som vi også har hatt før-premiere på slik at for dem som liker den veldig godt eller ikke fikk med seg før-premieren nå også får sjanse til.
Max ManusSøndag 8 februar er siste sjanse for superhunden Bolt og for alle som har ventet lenge så får vi også filmen Max Manus den norske filmen om motstandsfolkene under andre verdenskrig.
Historien om despereauxSøndag 15 februar kjører vi filmen Historien om Despereaux, en animert film med norsk tale og er historien om 3 usannsynlige helter, Despereaux en modig mus, Roscuro en godhjertet rotte og Mig en tjenerjente som ønsker å bli en prinsesse. Denne filmen er tillatt for alle.

 

Død snøEndelig her i Berlevåg vil vi onsdag den 18 februar få filmen Død snø som handler om nazi-zombier på finnmarksvidda, denne filmen har fått god mottagelse på Sundance-festivalen i USA og skulle man savne Nazi-zombiene så får man sjansen på nytt igjen søndag den 22 februar. Denne filmen har fått 15 års aldersgrense (12 år med foresatte).

Vi fortsetter i Mars med filmer som Yes man, Twilight og Beverly hills chihuahua.