Lite verdig avskjed med kjæledyr

{mosimage}At det er mange kjæledyr, og engasjerte eiere av disse vitner vår lille undersøkelse vi hadde her på Berlevaagnytt for noen uker siden, men ikke alle viser samme omsorg for dyrene.

Når det kommer til det punktet man skal kvitte seg med dyret er det forskjellige måter å gjøre det på, men å kaste det i veigrøften midt på stedets mest benyttede turvei, er ikke verken smart eller verdig.

At det er mange kjæledyr, og engasjerte eiere av disse
vitner vår lille undersøkelse vi hadde her på Berlevaagnytt for noen
uker siden, men ikke alle viser samme omsorg for dyrene.

{mosimage}Når det kommer
til det punktet man skal kvitte seg med dyret er det forskjellige måter
å gjøre det på, men å kaste det i veigrøften midt på stedets mest
benyttede turvei, er ikke verken smart eller verdig.

Oppdatering. Eieren funnet. Se kommentarfelt under bilder

Dumpet fra bil?
Onsdagkveld rundt kl. 22 fant to turgjengere katten som virket være kastet fra en bil, rett utenfor bebyggelsen i Berlevåg mot flyplassen. Siden det snødde lett i dette tidsrommet kan man tydelig se at den ikke har ligget der lenge heller. Begge vi snakket med er forferdet over måten å kvitte seg med dyr på, og lurer selvsagt på om dette er en katt som har dødd naturlig eller kanskje blitt påkjørt så noen sitter hjemme å savner kjæledyret sitt.

-Man blir jo kraftig irritert av å se at noen kan finne på å bare hive en eske med en katt i rett ved siden av veien som dette, sier den ene opprørte turgåeren.

Beskrivelse
I tilfelle noen savner en katt så var denne helsort og passe langhåret. Ingen spesielle tegninger vistes på den. Selv om den ikke hadde ligget der lenge, kan det virke som at det er en tid siden den er død, for katta var helt stiv. Det virket som den har ligget kaldt å blitt froset ned, så tiden for en evt. forsvinning kan skrive seg en tid tilbake.

Kommenter tema under bildene

{mosimage}

{mosimage}

 

{moscomment}