1. mai aksjonen 2009 i Berlevåg

{mosimage}Landsomfattende innsamling til gjenoppbyggingen etter krigen i Gaza og Libanon. 

Norsk Folkehjelp Berlevåg er i år med på en landsomfattende innsamling som går til den krigsrammede befolkningen i Gaza og Libanon. Aksjon heter ”Gjenoppbygning etter krig”.

Landsomfattende innsamling til gjenoppbyggingen etter krigen i Gaza og Libanon. 

{mosimage}Norsk Folkehjelp Berlevåg er i år med på en landsomfattende innsamling som går til den krigsrammede befolkningen i Gaza og Libanon. Aksjon heter ”Gjenoppbygning etter krig”. 

Krigen rammer alltid hardt – og gjenoppbyggingen tar lang tid. Selv om det går mot sommer i Gaza og Libanon også, er vårfølelsen langt unna.

Krigen har etterlatt seg mengder av livsfarlige udetonerte bomber. De ligger der bøndene dyrker jorden, der mødre leter etter tapte gjenstander og der barna leker.

Norsk Folkehjelp er i gang med oppryddingsarbeidet, men vi har en lang vei å gå. Vi trapper også opp vårt arbeid med å bygge opp igjen jordbruket og fiskerinæringen i Gaza, slik at bøndene og fiskerne igjen kan bidra til matproduksjon. Gi GAZA og LIBANON EN NY VÅR.

Norsk Folkehjelp Berlevåg håper Berlevågingene vil støtte opp ved å gi et bidrag stort eller lite til denne aksjonen. Dette kan gjøres til vår konto  4950 25 00065 i Sparebank 1 eller på bøsser som er plassert på Ny Puben(Neptun), Reidar Svendsen, begge Spar butikkene, Neergård, Sparebank 1, Narvesen og Velferden. Aksjon vil gå fram til 5 mai.

Klikk her og se bilder fra krigsområde.

Stein Andersen
leder