Oppussing av lokstallen på museet

{mosimage}Det har nå blitt gjennomført en renovering av lokstallen på museumstomten, som virkelig trengte en overhaling på grunn av råteskader nederst på veggpanel utvendig, og i denne forbindelsen ble det også gjort andre utbedringer i samme slangen.

I tillegg til museumslagets medlemmer har det blitt tatt i bruk arbeidskraft fra firmaet Tømrerne Dyrnes & Vollan til en del snekkerarbeid innvendig.

Det har nå blitt gjennomført en renovering av lokstallen på museumstomten, som virkelig trengte en overhaling på grunn av råteskader nederst på veggpanel utvendig, og i denne forbindelsen ble det også gjort andre utbedringer i samme slangen.

{mosimage}I tillegg til museumslagets medlemmer har det blitt tatt i bruk arbeidskraft fra firmaet Tømrerne Dyrnes & Vollan til en del snekkerarbeid innvendig.

Det er nå satt opp en skillevegg midt i bygget, som skiller loket fra det som er tenkt å huse en båt etterhvert, forteller Anfrid Hojem når vi besøker museet en dag. Også i år har de hatt start på det totalrenoverte loket som Ansgar Hågensen har hatt ansvar for å sette i stand. Det er også han som står for den årlige oppstarten.

Hugo Bakke i museumslaget var også tilstede når vi var der, og han forteller at også de sliter med nyrekruttering av medlemmer og dugnadsvillige, som andre foreninger i Berlevåg. – Vi som er her blir jo heller ikke yngre, så vi ser gjerne at vi kan ønske velkommen folk med lokalhistorisk interesse til vårt lag, sier Hugo.

{mosimage}