Sprek eldrefest

{mosimage} De energiske damene i Aktivitetslaget tyvstartet Sommer i Berlevåg med hyggestund for eldre tirsdag kveld. Det var slettes ikke et stille og fredelig kaffeslabberas foreningen hadde å tilby gjestene sine, men noe annet kan man vel ikke forvente av et Aktivitetslag! Kvelden besto av sang, eksotiske bevegelser og lotteri, for å nevne noe.

 

Eksilberlevågingen Ivar Bright Myhre steppet inn i siste liten som pianist, og reddet kveldens musikalske innslag. Aktivitetslaget takker hjertelig for dette.

  {mosimage}

Gjestene fikk servert hjemmelagete kaker, snitter og kaffe, og det ble sunget og trimmet! To danseglade jenter, Kari Kristiansen og Rosanne A. Hammer fremførte moderne dans/hip-hop og magedans. Medlemmer fra Hjerte- og lungelaget, iført fargerike antrekk, viste deretter hvordan hjertetrim foregår. Den bebrillede anorakkvinnen var Margrete Dyrseth, for de av tilskuerne som var i tvil.

 

 

 

Judith Gjæver Pedersen vant Berlevågkalenderen 2011 på loddtrekningen, og fant sannelig et bilde av seg selv i den -som ung sykesøster tidlig på 1960-tallet. At hun skulle bli kalenderpike hadde hun ikke drømt om. Det resulterte i at hun reiste seg og holdt en liten tale, hvor hun mimret tilbake om tida i Berlevåg.

 

Det var en veldig hyggelig kveld, oppsummerer leder i Aktiviteteslaget, Margrete Dyrseth, men hun er litt skuffet over oppmøtet. Kan det ha noe med begrepet eldre å gjøre, at det er negativt ladet, filosoferer hun. Kanskje man neste år kan kalle det ”Fest for godt voksne”?

 

 

Bildeserie fra festen nedenfor.

 

 

{mosimage}

 

{mosimage}

 

{mosimage}

 

{mosimage}

 

{mosimage}

 

{mosimage}

 

{mosimage}