Noen endringer i Berlevaagnytt

{mosimage} For den observante leser av Berlevaagnytt, så vil man kanskje se at lenken i toppmenyen til flyradaren nå er fjernet. Dette er én av to endringer som skjer i disse dager.

Årsaken til førstnevnte er at antenneplasseringen på ingen måte har vært optimal, og vi enda venter på antenne og kabel fra en av bidragsyterne. I beste fall finner vi bedre plassering av hele radaren når dette er kommet på plass.

Endring av selskapsform
Berlevågnytt ANS, ett selskap stiftet av Arnt Eirik Hansen og Bjørnar Johansen er nå under oppløsning. I tiden fremover vil fortsatt Bjørnar delta på skribentfronten, men han vil løse seg fra sitt ansvar og deltaktighet i ANS’et.

Det er også opprettet et enkelmannsforetak som får navnet "Berlevågnytt", og vi har nå sendt ut siste fakturaer på det gamle org.nummeret. De som forventer regning på annonser, og ikke har fått dette, vil få det så snart nytt org. nummer er på plass.

Kulturprisen
Undertegnede vil benytte sjansen her(også 🙂 å takke for å bli beæret med årets kulturpris for det man har gjort, og forsøker å gjøre for befolkningen i Berlevåg og utfløtta Berlevåginger gjennom jobben med Berlevaagnytt.com. Selv om man nå har fått denne prisen, lover jeg å ikke ligge på latsiden med nettsiden da jeg vet vi har mange trofaste brukere daglig som må ha sin dose Berlevåg Smile.

At jeg den senere tid, kanskje spesielt merkbart etter SiBuka, har vært litt off, kommer kun av litt motivasjons"problemer" som kommer og går noen ganger i året. Har heldigvis kjempeflinke folk som bidrar og tipser oss om ting å skrive om. Flere skribenter ønsker vi selvsagt også velkommen om noen føler seg kallet til noen timer gratisarbeide av den nettbaserte typen.

Vi er plutselig sterkt tilbake Wink.

Arnt Eirik