Aktivitetsdag på skihytta

{mosimage} Idrettslaget arrangerte dugnadshelg på skihytta i juni hvor hytta ble malt både utvendig og innvendig. I tillegg ble det vasket rundt på kjøkkenet, samt gjort litt nødvendig vedlikehold. Vi fant da ut at det var riktig så koselig å være der oppe, så vi ble enige om at skihytta måtte brukes adskillig mer.

 Derfor arrangerte styret i Idrettslaget aktivitetsdag på skihytta tirsdag  21. september. Temaet var trivsel og kos! Og det klarte vi!! Selv om det var tåke både i Berlevåg og oppover i dalen, så var det vindstille og fint vær ved skihytta. Mange syklet oppover, både store og små.

 Vi startet med å grille mat, for det var meningen at man skulle hoppe over middagen hjemme. Arild var grillmester, og tryllet fram pølser, hamburgere, kyllingklubber – ja, til og med grillskiver. Bjørun og Vivian hadde laget nydelig salat, og det var tilogmed hviltløksbrød der! Vi var nesten i himmelen.  Ungene spiste først, for de hadde det veldig travelt. Etter et par {mosimage}kjappe pølser og noen glass brus, dro de fleste ungene helt på toppen av fjellet bak skihytta. Ungene syntes det var kjempegøy ved skihytta, og det manglet ikke på aktiviter for dem.

 Etter hvert ble det også bålkaffe på de voksne, noe som alltid smaker nyyyydelig.

 Etter ei stund ble det tid for aktivitetene, og her var Mirjam "leksjef". Her var aktiviteter som lengdehopp, lengdekast, hoppetau, kaste ball i bøtte, holde fulle brusflasker på strake armer på tid, tautrekking og bæring på rygg. Konkurranseinstinktet og mestringsønsket var på topp hos alle, og ungene hadde det kjempegøy! Etterpå var det premieutdeling, med en liten premie til alle ungene.

SmileArrangementet krasjet dessverre med en del møtevirksomhet og mellomtrinnets telttur til Molvik. Aktivitetsdagen var ikke så godt kjent i Berlevåg, men det møtte opp nesten 40 stykker. Det sier vi oss godt fornøyd med. Faktisk så godt fornøyd at styret mener dette er noe som bør gjentas minst en gang i året

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}