Overnatting

www.sangkraft.noSangkraft har så langt lykkes med vårt mål om å "bære besøkende på gullstol". Vi får stadig tilbakemeldinger på at gjestene våre trives veldig godt med mottagelsen og opplevelsene i Berlevåg og Kongsfjord.

En av utfordingene er selvsagt kapasitet på overnatting når det skjer store ting, men selv Operaballet med mange tilreisende fikk vi til. Nå er operakoret økt til 30 medlemmer, og de øver nesten hver måned fram til neste forestilling 19 mars.

Vi samarbeider så langt vi kan med de lokale overnattingsstedene, men både av kapasitetshensyn og til dels av praktiske og økonomiske hensyn, er vi også avhengig av privat overnatting.

 Vi er derfor på jakt etter flere steder å innlosjere gjester. Helst vil vi ha steder som kan ta flere enn en, og som selvsagt er koselig, rent og praktisk, egen inngang og kjøkkenkrok er pluss. Sangkraft stiller med matvarer til frokost, det har vi fått en god rutine på. De som leier ut får kr 100,- per seng per natt, og dette skal også dekke at de stiller med rent sengetøy, håndklær og at det er rent og hyggelig for gjestene.

Har du et sted, gi oss beskjed så vi kan komme og se. Send mail til postmottak@sangkraft.no eller ring Margrete (Kraftpatriot) på tlf 48225196.