Det e ikke bare bare med kø

Arnt Egil klar for billetthamstring, tidlig mandag morran

Arnt Egil klar for billetthamstring, tidlig mandag morran

I tradisjon tro, mandag før revyen, var køståinga i gang tidlig nok.

Ikke uventet var det Arnt Egil som okkuperte trappa allerede før kl 08 mandag morran. Det voldsomme tråkket var det dog ikke, men utover dagen begynte det å bli noen som satte seg i kø for å sikre seg ett bord med god sikt til scenen og årets revy.

I år sier De Miserable dette om årets happening:

«Velkommen til en storslagen aften på samfunnshuset 8.Mars
Endelig er tiden inne for å kunne gå på samfunnshuset å kose seg en kveld med litt humor så magemusklene rister. 8 Mars på selveste kvinnedagen skal De Miserable ha sitt årlige show, som i år har fått navnet «Helt i hundre» siden Berlevåg feirer 100års Jubileum 
I år som alle andre år vil alt foregå over 2 akter, men i år så har vi 1 akt med bare nye nummer og i den 2akten vil vi mimre tilbake på gamle nummer og møte gamle revyaktører som har hatt alt for lang pause.
I år slår vi på stortromma å har invitert Banana Airlines til å spille på festen, å produksjonen for hele revyen har vært historisk kostbar og ingen økonomisk støtte så vi håper på fulle hus for å gå i null. Det er jo ikke hver dag kommunen feirer 100 år så i år hadde vi ikke løst å spare på karamellen! 
3.Mars er det billettsalg for kveldsforestilling, Kl.18.00 på samfunnshuset. C.C 450,-
I år blir det ikke salg av varm-mat under forestilling, siden interessen for dette har uteblitt di senere år. MEN vi skal ha forhåndsalg av Spekefat til kun 100,- som inneholder Fenalår,spekeskinke,sognemorr, honningmelon, rømme og flatbrød. MEN HUSK: Dette selges KUN 3.Mars ilag med billettene, maten får du i pausen mellom 1 og 2akt.

Det blir også ettermiddagsforestilling kl 16.00 på samfunnshuset. C.C 250,- voksen billett. 150,- Ungdomsbillett. Dørene åpner kl 15.00. Her blir det vanlig Cafe med salg av div drikker,kaker og mat. «

1 comment for “Det e ikke bare bare med kø

Comments are closed.